Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a pățit Mirela Vaida în Instanbul? Prezentatoarea TV a avut parte de o vacanță cu peripeții

Ce a pățit Mirela Vaida în Instanbul? Prezentatoarea TV a avut parte de o vacanță cu peripeții

19 mart. 2022, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida se numără printre vedetele care se împart cu brio întreviața profesională și cea de familie. Vedeta este om de televiziune, actriță și cântăreață, dar și soție și mamă.

Deși are trei copii acasă, toți de vârste apropiate, vedeta face cum face și reușește ca, din când în când, să aibă parte și de momente petrecute alături doar de soțul ei.

Mirela Vaida, vacanță cu surprize meteorologice

Așa se face că acum, cei doi au lăsat copiii în grija bunicilor și au dat o fugă peste hotare. Vaida și soțul ei se bucură de un city break în Istanbul, orașul de pe două continente.

Scurta plimbare a soților vine ca un cadou pentru Mirela Vaida, care pe 13 martie a schimbat prefixul, împlinind 40 de ani.

Ei bine, la plecarea din România, Mirela Vaida a avut un singur gând legat de vacanță, însă odată ajunsă pe malul Bosforului, vedetei i s-au dat toate planurile peste cap.

Fiind o iubitoare de vreme caldă, soare și plimbări lungi, prezentatoarea a crezut că prin această deplasare pe tărâm turcesc își va ma alina dorul de mare, bucurându-se de câteva grade în plus față de cele prognozate zilele acestea în România.

Însă, surprizător sau nu, imediat ce a făcut turul celui mai popular bazar al orașului, Mirela Vaida și soțul ei au fost nevoiți să își continue plimbarea prin frumosul oraș la 4 grade Celsius și printre fulgii mari de nea.

Uimită, dar și puțin dezamăgită, vedeta a împărtășit totul cu fanii ei de pe Instagram, cum de altfel o face mereu. Artista a publicat mai multe imagini în care le-a arătat internauților că acum la Instanbul ninge ca în povești, este ceață și este foarte frig.

”Am crezut că scap de frigul de la noi. Istanbul, 19 marite 2022, dar ce ninge.

Am vrut să fug frigul de acasă, am zis că vin la Istanbul că e frumos, ne plimbăm, dar…”, a spus Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

Chiar și așa, pe cei doi nimic nu îi oprește, nici chiar vremea capricioasă de afară. Astfel că plimbările prin centrul orașului au continuat, Mirela bucurându-și fanii cu fotografii de tot felul din Istanbul.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024