Prima pagină » Cancan » Ce a pățit Mariana Moculescu în timpul unei operații estetice! „Am simțit miros de piele arsă”

Ce a pățit Mariana Moculescu în timpul unei operații estetice! „Am simțit miros de piele arsă”

29 dec. 2023, 12:30,
în Cancan

Mariana Moculescu a avut probleme în timpul unei operații estetice la nivelul feței și l-a oprit imediat pe medic. Artista susține că a vrut să-și șteargă câțiva ani de pe chip și a apelat la medicul estetician. Mai mult, Mariana Moculescu declară fățiș că vrea să intre în competiție cu Bianca Drăgușanu, care este un etalon în privința modificărilor fizice.

Mariana Moculescu a devenit cunoscută cu foarte mulți ani în urmă prin prisma relației cu Horia Moculescu. Cei doi au avut un mariaj destul de scandalos, în urma căruia a rezultat o fiică. Aceasta a fost plecată mai mulți ani din țară însă a revenit de ceva vreme. Nu mai activează în showbiz și a intrat în lumea imobiliarelor.

Ce a pățit Mariana Moculescu în timpul unei operații estetice

În vârstă de 55 de ani, Mariana Moculescu a intrat în rândul persoanelor publice care apelează la intervenții estetice. Așa se face că, de curând, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a călcat pragul cabinetului medicului estetician pentru o intervenție care să o întinerească.

Este vorba despre o intervenție la nivelul feței, respectiv un mini lifting facial, care a costat aproximativ 2.000 de euro. De asemenea, extrem de mândră de rezultatul obținut în urma operației, Mariana Moculescu a făcut o serie de declarații despre întreaga procedură.
Se pare că după ce medicul i-a terminat jumătate de chip, aceasta l-a rugat să lase cealaltă jumătate pentru o altă zi, căci nu mai avea curajul să rămână pe masa de operație.

„Operația făcută costă în jur de 2.000 de euro. Mi s-a făcut anestezie locală, e ceva inedit, eu sunt tare fricoasă, le mulțumesc medicului și asistentei, au muncit enorm, cam două ore. Anestezie locală se face prin mai multe înțepături, apoi se face o incizie, se taie, se decupează, se cauterizează.

Am simțit și miros de piele arsă, dacă aș fi simțit miros de grătar aș fi leșinat acolo. Mirosea a ceva mai soft, a fost un miros suportabil. După prima jumătate de față gata, l-am rugat pe medic să mă lase, cu cealaltă jumătate, pentru altă zi. Recunosc, mi se terminase curajul”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Playtech.ro.

Vrea să intre în competiție cu Bianca Drăgușanu

După ce a călcat pentru prima dată pragul cabinetului medicului estetician, Mariana Moculescu a dezvăluit, fără nicio reținere, că vrea să intre într-o competiție cu Bianca Drăgușanu privind operațiile estetice și frumusețea.

Ba mai mult, acum că a văzut ce înseamnă o procedură de acest fel, Mariana Moculescu a spus, fără îndoială, că apreciază mult mai mult persoanele care recurg la aceste intervenții estetice, oferind-o drept exemplu pe Bianca Drăgușanu.

„Este, într-adevăr, un fenomen, Bianca Drăgușanu. E top, fata! M-am gândit la numeroase fete, care s-au operat, dar Bianca Drăgușanu cred că are cele mai multe operații. Gândește-te la timpul de recuperare, îți consumă zile, luni. Ca să ajungă să arate așa, numai Dumnezeu știe prin ce a trecut Bianca Drăgușanu, așa că nu mai aruncați cu pietre în ea! Vreau să intru în competiție cu Bianca Drăgușanu, în privința frumuseții și a operațiilor estetice!”, a mai spus Mariana Moculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`