Prima pagină » National » Ce a pățit Gheorghe Dincă în pușcărie. Deținuții nu au avut milă de el

Ce a pățit Gheorghe Dincă în pușcărie. Deținuții nu au avut milă de el

05 sept. 2024, 12:15,
Cezar Bulgaru în National

Gheorghe Dincă a povestit ce a pățit în pușcărie. Încarcerat la Craiova, „Monstrul din Caracal” încearcă să se adapteze la viața din închisoare. Deși are o condamnare de 30 de ani, el se laudă cu un ceas scump și haine de marcă, pe care susține că i le-au dat alți deținuți.

Potrivit spuselor lui Gheorghe Dincă, relația sa cu ceilalți deținuți a fost una tensionată de la început. El susține că a fost marginalizat și supus unor tratamente abuzive din partea colegilor de celulă.

Ce a pățit Gheorghe Dincă în pușcărie

Dincă a mai spus că, la început, ceilalți deținuți l-au obligat să doarmă pe patul de sus, cel mai prost loc din cameră, pentru că nu aveau respect față de el. Aceasta a fost o problemă mare pentru el, având în vedere că avea dureri la genunchi.

„Suntem 22 de persoane în 56 de metri. M-au chinuit ca pe Iisus, prin ce am trecut, nu doresc nici dușmanilor, trebuia să urc și am o afecțiune la ambii genunchi din ’75, din armată. (…) Am fost boxer la categoria grea. Am luat mulți pumni în cap. Am renunțat pentru că nu-mi plăcea violența. Nu-mi arde mie de smardoială și nici alții nu o caută cu mine ”, a declarat Gheorghe Dincă, conform Gândul.ro.

Gheorghe Dincă are acum foarte multe tatuaje pe corp

Gheorghe Dincă și-a decorat corpul cu numeroase tatuaje pe care și le-a făcut în perioada în care a fost încarcerat.

“Cele mai multe sunt pasaje din Biblie. Mi le-a făcut un băiat, care a fost închis la Craiova. Acum a plecat în altă parte… Nu am avut noi tuș aici, la pușcărie. Cu funigine de cauciuc ars mi le-a bătut”.

Gheorghe Dincă susține că familia l-a abandonat, nici măcar copiii nu-i mai răspund la telefon, probabil din cauza stresului provocat de anchetă.

„Copiii nu-mi mai răspund la telefon.(…) S-au săturat de ce le-au făcut. I-au târât și i-au căutat și-au pierdut și serviciile. Cum să vii tu săptămânal, câteva zile în România și stresat și torturat?”, a mai spus Dincă.

Ce s-a întâmplat la Caracal

În vara anului 2019, două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au dispărut în împrejurări suspecte în orașul Caracal. După o amplă operațiune de căutare, autoritățile l-au identificat pe Gheorghe Dincă ca principal suspect.

În urma investigațiilor, s-a descoperit că Dincă le-a răpit pe cele două fete, le-a sechestrat într-o casă din Caracal și le-a supus unor acte de tortură și violență inimaginabile. Alexandra Măceșanu a reușit să sune la 112, oferind detalii cruciale despre ceea ce i se întâmpla. Din păcate, intervenția autorităților a fost întârziată, iar fata a murit.

Deținuții nu au avut milă de Gheorghe Dincă în pușcărie, iar el a povestit ce a pățit în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`