Prima pagină » Cancan » Ce a pățit Getuța Sterp de când a rămas însărcinată?! „Nu e bine. Vedeam asta”

Ce a pățit Getuța Sterp de când a rămas însărcinată?! „Nu e bine. Vedeam asta”

27 sept. 2024, 13:01,
Cezar Bulgaru în Cancan

Getuța Sterp le-a povestit urmăritorilor săi ce a pățit de când a rămas însărcinată. Sora lui Culiță Sterp a reușit să câștige inima multor români, devenind o figură îndrăgită în rândul publicului. De la debutul său în lumina reflectoarelor, tânăra artistă a adunat o comunitate numeroasă de fani care îi oferă susținere constantă, indiferent de circumstanțe.

Recent, vestea că urmează să devină mamă a stârnit și mai mult interes, iar Geta Sterp continuă să își țină admiratorii la curent cu fiecare aspect din viața sa personală.

Ce a pățit Getuța Sterp de când a rămas însărcinată?!

Recent, Getuța Sterp a împărtășit cu internauții că, de când a aflat că este însărcinată, face eforturi suplimentare pentru a se hidrata corespunzător. Tânăra artistă a recunoscut că înainte de sarcină avea dificultăți în a consuma suficiente lichide, motiv pentru care a decis să acorde o atenție sporită acestui aspect important al sănătății sale.

„Am intrat până la magazin să îmi iau ceva, printre care mi-am luat și o apă și mă gândeam că de când sunt însărcinată, totuși, am început să mă hidratez cât de cât pentru că îmi e sete, așa mă trezesc și noaptea și mai beau, dar înainte de a fi, Doamne, cred că trecea și o zi întreagă și nu beam nici măcar o gură de apă și nu e bine, pentru că vedeam asta și pe tenul meu, pielea îmi era foarte uscată.

Nici acum nu mă hidratez suficient, dar totuși, am evoluat”, a spus Geta Sterp, pe pagina personală de Instagram.

Ce nume o să aibă copilul Getuței Sterp

Sebastian și Getuța Sterp sunt plini de entuziasm în așteptarea întâlnirii cu băiețelul lor. Cei doi viitori părinți au început deja să discute despre numele pe care îl vor purta copilul, detalii care au fost împărtășite recent de mama Geta. Această veste a stârnit interesul și curiozitatea fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre viitorul membru al familiei.

„Getuța s-a gândit deja la un nume pentru bebeluș, chiar eu i-am dat ideea de nume, Zian. Asta pentru că pe Arsenie Boca îl chema Zian. Eu tot ascult documentare despre Arsenie Boca și mi-a plăcut mult numele acesta, e mai deosebit.

Ea va naște în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril, iar ea spunea că ar vrea să-i pună celui mic numele Mihail. Va vedea cum va face până la urmă, nu cred că le va pune pe amândouă, e de ajuns un nume. Și eu le-am pus copiilor câte un singur nume”, a declarat mama fraților Sterp, pentru Cancan.ro.

De curând, Getuța Sterp le-a povestit urmăritorilor săi ce a pățit de când a rămas însărcinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`