Prima pagină » Cancan » Ce a pățit Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. „Mă doare sufletul”

Ce a pățit Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. „Mă doare sufletul”

31 ian. 2024, 14:38,
B, , h, , în Cancan

Denisa Coțolan și Iancu Sterp sunt unul dintre cele mai populare și apreciate cupluri din industria showbiz-ului autohton. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. În plus, în anul 2023, fratele lui Culiță Sterp și-a adunat curajul și a făcut mult așteptata propunere. A cerut-o pe iubita lui în căsătorie, iar răspunsul ei a fost unul pozitiv.

Următorul pas important în viața lor este căsătoria, dar înainte de asta mai au de trecut printr-un test al relației. Iancu Sterp a decis să participe într-o emisiune TV, iar acest lucru pare să o facă pe Denisei Coțolan să-i fie din ce în ce mai dor de el. Ea simte lipsa lui în fiecare secundă.

Denisa Coțolan a clacat în lipsa lui Iancu Sterp!

Au trecut deja câteva luni de când Iancu Sterp a luat decizia de a se despărți de logodnica sa, după ce a fost de acord să participe într-un show TV. Au fost multe momente pline de lacrimi și suspine.

Chiar dacă Denisa Coțolan și-a exprimat încă de la început sprijinul și prezența alături de fiecare moment, dorul de partenerul său de viață a devenit tot mai intens și a început să o înăbușească. Cu doar câteva ore în urmă, tânăra a încărcat o fotografie pe platformele sale de socializare, unde este urmărită de un număr mare de persoane. Nu a ezitat să fie sinceră și a distribuit o imagine în care apare plângând, exprimându-și bucuria de a-l vedea pe Iancu Sterp pe micile ecrane, dar totodată mărturisind că îi este greu fără el.

„Așa sunt eu înainte de începerea emisiunii. Mă bucur că îl văd pe scumpul meu, dar în același timp mă doare sufletul de dor”, a fost mesajul transmis de Denisa Coțolan, în dreptul fotografiei.

Geta Sterp a observat și ea suferința Denisei Coțolan

Denisa Coțolan nu poate ascunde faptul că îi este extrem de dor de Iancu Sterp, iar acest lucru a fost observat nu numai de internauți, ci și de rudele tânărului. Geta Sterp i-a lăsat un comentariu emoționant la unele dintre postările sale, după ce a observat că ochii ei ascund multă tristețe și suferință.

„Scumpa mea…se vede că îi duci dorul!”, a scris Geta Sterp în cadrul unei filmuleț postat pe Denisa Coțolan pe contul ei de Instagram.

Chiar dacă Denisa Coțolan este alături de Iancu Sterp trup și suflet și i-a fost alături încă de la bun început, nu îi este deloc ușor să stea atât de mult timp fără el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *