Prima pagină » Cultural » Ce a pățit Cristina Spătar din cauza lipiciului de la genele false și din cauza lentilelor de contact. Toate femeile trebuie să fie atente la asta

Ce a pățit Cristina Spătar din cauza lipiciului de la genele false și din cauza lentilelor de contact. Toate femeile trebuie să fie atente la asta

26 ian. 2024, 10:03,
în Cultural

Cristina Spătar a suferit de o infecție la ochi ca rezultat al purtării lentilelor de contact și a lipiciului de la genele false. Aceasta a fost nevoită să se prezinte de urgență la un medic oftalmologic.

În prezent, Cristina Spătar urmează un tratament riguros cu antibiotice și cortizon, fiind necesar să evite consumul de sare timp de opt zile.

Ce a pățit Cristina Spătar din cauza lipiciului de la genele false

Deși regimul nu este ușor, artista îl respectă cu strictețe.

„Nu am voie să mănânc cu sare, doctorul mi-a zis, pentru problema mea de la ochi. Nu ai voie să mănânci cu sare când iei Medrol. Din cauza lentilelelor de contact, pentru că le-am ținut prea mult, am făcut o infecție, și cu lipiciul acela de la gene, între timp mi le-am dat jos, pentru că a contribuit și asta, am ajuns la urgență, la oftalmologie. Am un tratament de toată frumusețea, cu antibiotic, cu de toate, fără sare”, măturisește Cristina Spătar, pe o rețea de socializare.

Copiii Cristinei Spătar nu vor să își mai vadă tatăl biologic

Solista a găsit din nou dragostea alături de Vicențiu Mocanu și se simte mai fericită ca niciodată. Omul de afaceri a reușit să o ajute să uite momentele dificile din trecut, după divorțul prin care a trecut. Vicențiu Mocanu a reușit să câștige și afecțiunea copiilor vedetei. Albert și Aida refuză acum să se mai întâlnească cu tatăl lor biologic, Alin Ionescu, chiar dacă Cristina Spătar îi încurajează să facă acest lucru.

„Nu prea mai merg la el, că nu prea își mai doresc. Eu i-am încurajat, dar ei nu prea-și doresc. Sinceră să fiu, nici nu prea au timp, Albert are meditații, învață. Aida face pian, Albert face fotbal, avem treabă mult”, a mărturisit Cristina Spătar, conform Cancan.

Vedeta a ajuns de curând la tribunal cu fostul soț

Cristina Spătar a ajuns de curând la tribunal cu fostul soț, care de ani buni refuză să le mai plătească pensia alimentară copiilor.

„Copiii au vrut banii de la tatăl lor, pensia lor alimentară, să și-o pună într-un cont al lor. Am ajuns în înstanță cu un avocat care mi-a comunicat, inițial, că am câștigat în primă instanță, dar el mi-a transmis că nu mai are bani și că-l întreține soția.  Cred că Albert vorbește cu el mai des despre fotbal, în fond așa cum e el e tatăl lor. Dar eu nu mai am nici o comunicare cu el. Așa si-a dorit de la început si eu i-am respectat dorința. A trecut o sută de ani de atunci”, a precizat Cristina Spătar, la Antena Stars.

Cristina Spătar a ajuns recent pe mana medicilor din cauza lipiciului de la genele false și a lentilelor de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`