Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a pățit Bianca Drăgușanu la ochi. A apărut așa la o petrecere mondenă

Ce a pățit Bianca Drăgușanu la ochi. A apărut așa la o petrecere mondenă

11 sept. 2021, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu este o apariție la fiecare eveniment monden unde este invitată, iar recent a participat la petrecerea revistei Viva! unde s-a prezentat cu un look care i-a îngrijorat pe mulți. Bianca avea un ochi roșu, iar când a fost întrebată despre ce s-a întâmplat a spus că este vorba despre o problemă de sănătate.

Cum a apărut Bianca Drăgușanu la o petrecere mondenă

Vedeta a spus că are o tensiune oscilantă și că i se întâmplă uneori să i se spargă vasele de sânge. Așa se face că Bianca avea, la petrecerea Viva, un ochi roșu, iar asta nu a putut să ascundă nici măcar printr-un make-up profesional.

Se pare că este o problemă de sănătate cu care ea se confruntă de ceva vreme și că medicii i-au recomandat să se opereze, dar Bianca amână această intervenție.

Am tensiune oscilantă. E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez. Mai aștept însă. Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva, a spus vedeta.

Nu este prima dată când Bianca se confruntă cu astfel de problemă destul de supărătoare. Unora le-a trecut prin minte că ochiul roșu ar putea avea o altă cauză, dat fiind trecutul tumultos al blondei, însă nu se pune problema. Nici operații estetice nu și-a mai făcut demult, după cum chiar Bianca Drăgușanu a declarat.

Vedetele din România s-au reunit la o petrecere mondenă

Reamintim faptul că zilele trecute vedetele din România s-au reunit în cadrul unui eveniment organizat de către revista Viva! La Grande Bellezza, care a avut loc la Clubul Diplomatic din Capitală. După un an de pauză, în care nu au mai fost organizate evenimente mondene din motive lesne de înțeles, iată că a venit momentul când vedetele s-au reîntâlnit într-un cadru festiv. A fost o adevărată paradă a ținutelor care mai de care mai extravagantă, dat fiind că petrecerea a avut și un dress code, și anume: Extravaganza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024