Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a obligat-o soacra pe Ana Baniciu sa facă după ce a născut! Cum reușește soția lui Edy Kovacs să se mențină în formă după ce a devenit mamă

Ce a obligat-o soacra pe Ana Baniciu sa facă după ce a născut! Cum reușește soția lui Edy Kovacs să se mențină în formă după ce a devenit mamă

18 iul. 2024, 19:41,
în Cancan ultimă oră

Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu mai bine de o lună. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe care l-a numit Aris. Ce a obligat-o soacra pe cântăreață sa facă după ce a născut.

Ana Baniciu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Kovacs, bărbatul alături de care a devenit mamă pentru prima dată, iar bebelușul lor, Aris, le aduce zâmbetul pe buze clipă de clipă.

Ce a obligat-o soacra pe Ana Baniciu sa facă după ce a născut

Ana Baniciu este activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. Deși de când a devenit mamă artista petrece mai puțin timp în mediul online, tot își face timp să răspundă curiozităților celor care o urmăresc.
De curând, cântăreața a dezvăluit ce a obligat-o mama lui Edy Kovacs să facă după ce a născut.

„Am purtat corset după naștere pentru că soacra mea m-a obligat să fac asta, recuosc. Nu îmi place deloc, mai ales că începuse și căldura”, a spus Ana Baniciu.

Artista a ținut să precizeze că operația de ceraziană prin care a trecut nu a fost deloc una dificilă și chiar s-a recuperat rapid.

„Cezariana chiar nu am simțit-o. V-am spus că tolerez foarte bine durerea, în general, dar nu am simțit-o, probabil și pentru fapul că m-am concentrat foarte mult pe bebeluș și nu a mai contat persoana mea și durerile mele și cezariana mea. De alăptat nu mai alăptez exclusiv pentru că nu mai am suficient lapte, dar alăptez în continuare”, a mai spus Ana Baniciu.

Soția lui Edy Kovacs a spus că s-au decis cu greu în privința numelui bebelușului și că după multe căutări au zis că îl vor chema Aris, nume care înseamnă cel mai bun și cel mai puternic.

Primele declarații ale lui Mircea Baniciu după ce a devenit bunic

La scurt timp după ce i s-a născut nepotul, Mircea Baniciu a făcut primele declarații despre veniea pe lume a celui mic.

„Nu fac diferența între statutul meu original și cel de bunic deocamdată. Până nu mă plimb cu el de mână prin parc, atunci o să mă simt bine într-adevăr, până atunci cred că am un prieten mai mic. O să fie așa o legătură frumoasă între noi pe care el nu conștientizează. Eu conștientizez și mă bucur tare mult. E frumos ca mine când eram mic. E într-adevăr un copil reușit și sper să fie sănătos să aibă de toate”, a declarat Mircea Baniciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *