Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a mărturisit Rona Hartner despre fostul ei soț. Adevăruri nespuse până acum

Ce a mărturisit Rona Hartner despre fostul ei soț. Adevăruri nespuse până acum

02 iul. 2022, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Rona Hartner a vorbit deschis despre fostul ei soț și adevăratul motiv al despărțirii dintre ei doi. Foarte multă vreme a păstrat discreția și a vorbit numai în termeni laudativi despre fostul ei partener de viață, dar acum, când a trecut destul timp și rănile s-au vindecat, artista a putut vorbi deschis despre acest subiect.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Rona Hartner și fostul ei soț

Rona Hartner a fost căsătorită cu Herve Camilleri timp de un an jumătate. Cei doi au divorțat la notar pe data de 17 septembrie 2021. Într-un interviu recent, artista a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația cu fostul ei soț, cum era acesta și cum ajunsese ea să fie în relație cu el.

Rona a mărturisit că începuse să se neglijeze și să se îndepărteze de toată lumea, inclusiv de fiica ei. La un moment da artista a simțit că s-a căsătorit cu întunericul, ea fiind o persoană religioasă. Potrivit spuselor ei, în căsnicia lor au existat foarte multe certuri, care izbucneau din nimicuri.

M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar. Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul, a declarat Rona Hartner.

Rona Hartner: ,,Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie bun și smerit cu inima”

Rona Hartner este o femeie puternică, o mamă și o luptătoare care a învins cancerul. Iubește viața și nu se teme să se îndrăgostească din nou, ba dimpotrivă, acum știe exact de ce fel de bărbat are nevoie lângă ea. Artista spune că măcar din acest punct de vedere, experiența cu fostul ei soț a fost benefică, pentru că știe exact ce îi trebuie și ce nu îi trebuie lângă ea.

Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima, a spus Rona Hartner.

Rona este una dintre cele mai iubite artiste de la noi care are o relație foarte frumoasă cu publicul. Ea este activă pe rețelele sociale unde ține legătura cu fanii ei și le oferă sfaturi prețioase din experiențele sale de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *