Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale. Vedeta a suferit enorm

Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale. Vedeta a suferit enorm

19 sept. 2024, 22:21,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

La jumătate de an după moartea mamei sale, Oana Roman a găsit mai multe lucruri de valoare în camera celei care i-a dat viață. Într-un interviu emoționant pe care l-a acordat pentru Știrile Antena Stars, Oana Roman a spus despre ce e vorba.

După ce mama ei s-a stins din viață, Oana Roman a rămas cu un mare gol în suflet. Vedeta a suferit enorm când cea care i-a dat viață a decedat.

Ce a găsit Oana Roman în camera mamei sale

Oana Roman a deschis cutia cu amintiri a mamei sale și pe zi ce trece descoperă lucruri noi despre femeia care i-a dat viață.

„Tot descopăr. M-am apucat acum să fac ordine în hârtii, în poze, tot găsesc poze, am găsit hârtii foarte multe, bilete, agende, tot felul de lucruri scrise de ea pe care la un moment dat va trebui să le sortez și poate să scot ceva de acolo, o carte.”, a spus Oana Roman la Știrile Antena Stars.

Atunci când îi este dor, Oana Roman merge în camera mamei sale și acolo se uită la scrisori, bilețele și fotografii.

„Lucrurile pe care ea le-a scris și care nu au apărut niciodată. Gândurile ei. Cu siguranță ar fi foarte interesant pentru oameni să citească lucruri despre viață scrise de un om care realmente avea ce povesti și avea ce transmite celorlalți”, a mai spus Oana Roman.

Mioara Roman nu a regretat că pleacă din această lume

Fiica Mioarei Roman a dezvăluit că mama ei i-a spus, când se afla pe patul de spital, că nu regretă că va muri.

„Îmi aduc aminte că mama îmi zicea la un moment dat, cât încă mai puteam să vorbim, îmi spunea: nu regret că mor, pentru că eu nu îmi doresc să trăiesc în lumea asta în care o să trăiești tu și copiii tăi. Dintr-un anume punct de vedere parcă avea dreptate, parcă se degradează lucrurile din ce în ce mai rău.”, a dezvăluit Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`