Prima pagină » Cancan » Ce a găsit o cameristă în camera de hotel, a unui cuplu de pensionari:„N-am mai văzut așa ceva în viața mea”

Ce a găsit o cameristă în camera de hotel, a unui cuplu de pensionari:„N-am mai văzut așa ceva în viața mea”

09 iul. 2024, 08:56,
BZI.ro, în Cancan

O cameristă a rămas total surprinsă de ce a putut să găsească în camera de hotel, a unui cuplu de pensionari. Munca de cameristă la hotel poate fi solicitantă, dar oferă și o perspectivă unică asupra vieții oaspeților. Adesea, ele se confruntă cu surprize neașteptate din partea clienților, descoperind lucruri uimitoare sau chiar șocante pe care aceștia le lasă în urmă.

O fostă cameristă a împărtășit recent o experiență uimitoare care a avut-o în timp ce curăța camera unui cuplu de pensionari. Descoperirea făcută a lăsat-o fără cuvinte.

Ce a găsit o cameristă în camera de hotel, a unui cuplu de pensionari

Greg Dybec, realizatorul podcast-ului „Viețile celorlați”, a adus în prim-plan o mărturisire surprinzătoare a unei cameriste din SUA. Femeia, cu o experiență vastă în acest domeniu, a povestit despre numeroasele „surprize” pe care le-a descoperit de-a lungul timpului în camerele oaspeților de hotel. Totuși, nicio experiență nu s-a comparat cu cea mai bizară întâmplare pe care a trăit-o, o poveste incredibilă care a implicat un cuplu de pensionari.

Femeia a dezvăluit că a găsit mai multe jucării pentru adulți în camera bătrânilor, care aveau peste 80 de ani. Cel mai surprinzător aspect a fost dimensiunea uneia dintre jucării, care era descrisă ca fiind „de un metru”.

„Da, era un cuplu mai în vârstă, bărbatul ăsta era pe oxigen, adică era bătrân de 85 de ani și femeia asta – obișnuia să meargă mai bine decât el – poate că era puțin mai tânără decât el. Era acest cuplu mai în vârstă și când au plecat lăsaseră cea mai mare «jucărie» pe care am văzut-o vreodată în toată viața mea. Nu îmi pasă de aceste lucruri neapărat, dar e ciudat”, a declarat camerista.

Greg Dybec, realizatorul podcast-ului „Viețile celorlați”, a vrut să afle mai mult

Descoperirea a stârnit o serie de reacții diferite din partea ascultătorilor podcast-ului. Unii au fost șocați și amuzați, în timp ce alții au considerat-o o discuție privată care nu ar trebui discutată public. Menajera a precizat că nu a vrut să jignească pe nimeni, ci doar să împărtășească o experiență neobișnuită din cariera sa.

Gazda emisiunii a vrut totuși să afle mai multe.

„Gândește-te la vârful mâinii tale până la aproape cotul tău… cam mare. Ei devin cam ciudați cu siguranță la acea vârstă, însă e clar că vârsta nu i-a oprit”, a mai spus camerista.

Pe lângă dezvăluirea șocantă despre descoperirea din camera pensionarilor, camerista a mai oferit detalii despre viața tumultuoasă din spatele acestei meserii. Ea a mărturisit că nu este o muncă ușoară, fiind adesea pusă în situații neașteptate din cauza imprevizibilității oaspeților.

„Am intrat peste oameni care dorm, care întrețineau relații intime. Se întâmplă asta pentru că nu îți răspund, pentru că nu își încuie ușa. Am avut destule interacțiuni ciudate cu oamenii. Adică oamenii răspund la ușă goi.

Un bărbat a răspuns la ușă gol și a spus că nu are nevoie de menaj, cred că a uitat că nu avea nimic pe el și a închis ușa foarte repede. Cred că pur și simplu a uitat că e gol, nu știu ce s-a întâmplat. Am avut femei care răspund goale la ușă, dar nu au nicio problemă, nu îmi pasă”, a mai spus camerista care a făcut descoperirea în camera de hotel, a unui cuplu de pensionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024