Prima pagină » Cancan » Ce a făcut un bărbat într-un magazin, chiar de Valentine’s Day. Gestul său a lăsat-o pe casieriţă fără replică

Ce a făcut un bărbat într-un magazin, chiar de Valentine’s Day. Gestul său a lăsat-o pe casieriţă fără replică

19 feb. 2021, 12:38,
BZI.ro, în Cancan

O poveste petrecută în România chiar de Sfântul Valentin s-a viralizat pe reţelele de socializare. Este vorba despre un bărbat care a cumpărat de Valentine’s Day cadouri pentru cele mai importante trei femei din viaţa lui. Pentru că a fost judecat greşit de casieriţă, aceasta crezând că cel mai probabil darurile sunt pentru trei partenere diferite, bărbatul s-a decis să îi dea acesteia o lecţie de viaţă.

Un bărbat a cumpărat de Valentine’s Day cadouri pentru cele mai importante trei femei din viaţa lui

Povestea unui bărbat din România care a cumpărat de Valentine’s Day cadouri pentru cele mai importante trei femei din viaţa să s-a viralizat pe reţelele de socializare.

Se pare că, potrivit poveşti care a apărut pe pagina de Facebook Linia vieţii, eroul acestei poveşti a fost judecat de caserita magazinului pentru că a luat trei felicitări, trei cutii de bomboane şi trei buchete de flori.

Simţindu-se privit cu prejudecata, pentru că cel mai probabil şi-a închipuit că darurile sunt pentru trei partenere diferite, bărbatul s-a decis să îi dea acesteia o lecţie de viaţă. Iată şi povestea:

„De Sf. Valentin acest bărbat a cumpărat 3 felicitări, 3 cutii de bomboane şi 3 buchete de flori. Casieriţa l-a văzut şi şi-a spus în mintea ei, uitându-se cu scârbă la el: “Acest gen de bărbaţi îmi provoacă scârba”. Aparent aceasta crezuse că toate cele 3 seturi erau pentru cele trei relaţii ce le avea.

Bărbatul observând modul cum îl tratează îi răspunde: “ Un set este pentru mama mea, căci ea a fost prima femeie pe care am întâlnit-o şi m-a învăţat iubirea. Al doilea set este pentru soţia mea, pe care o iubesc şi care m-a făcut să preţuiesc iubirea.

Iar ultimul set este pentru fetiţa mea. Pentru că eu trebuie să-i arăt cum merită tratată o femeie de către un bărbat şi cui trebuie să-i ofere iubirea ei.

Apoi bărbatul s-a întors în acelaşi magazin şi a cumpărat un alt set şi l-a dăruit casieriţei spunându-i: “Îţi ofer acest cadou deoarece m-ai judecat când ai văzut cele 3 seturi. Înseamnă că în viaţa ta a existat un bărbat care nu te-a preţuit şi a oferit astfel de seturi şi altora cu care avea relaţii.”

Morala? Fiecare femeie din viaţa ta este importantă şi trebuie să o tratezi cu respect. Dar cel mai important lucru: învaţă-ţi fetiţa, dacă ai, să pretindă respect. Iar de ai un băiat, învaţă-l să-l ofere”, se arată în postarea care în două zile a strâns aproape 9000 de reacţii pe reţelele de socializare.

De Valentine’s Day există tradiţia schimbului de cadouri între iubiţi. Cu această ocazie se dăruiesc flori, ciocolată şi bomboane din ciocolată sau bijuterii. În trecut, în Wales se dăruiau linguri sculptate în lemn şi decorate sau lacăte şi chei, ca simbol al iubirii. Pe 14 februarie, seara, îndrăgostii obişnuiesc să se întâlnească la o cină romantică. Tot în această seară se organizează numeroase petreceri atât pentru cei care şi-au găsit deja perechea, cât şi pentru cei singuri. În unele ţări, de Sfântul Valentin, familiile petrec alături de prieteni apropiaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *