Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a făcut Mihaela Rădulescu la scurt timp după ce Dani Oțil a devenit părinte. Mulți nu ar avea curajul acesta

Ce a făcut Mihaela Rădulescu la scurt timp după ce Dani Oțil a devenit părinte. Mulți nu ar avea curajul acesta

12 sept. 2021, 12:00,
în Cancan ultimă oră

În timp ce fostul ei partener, Dani Oțil,  își strângea în brațe pentru prima oară copilul, Mihaela Rădulescu era la înălțime. Vedeta Pro Tv l-a însoțit pe Felix Baumgartner la un show aviatic, unde adrenalina a fost la cote maxime.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de șase ani. Însă, chiar dacă s-au despărțit cei doi au păstrat legătura și au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Chiar înainte să devină tătic, Mihaela Rădulescu a avut un mesaj pentru fostul ei partener și a declarat că acesta o să fie un părinte ideal. 

Drumurile lor s-au separat în urmă cu câțiva ani, iar cei doi și-au văzut de viață. În timp ce unul a devenit părinte pentru prima oară, altul testează sporturi extreme și caută adrenalina. Recent, chiar la scurt timp după ce matinalul de la Antena 1 a devenit tătic, Mihaela Rădulescu a luat parte la un airshow, de zile mari.

Aceasta l-a însoțit pe Felix Baumgartner la un show aviatic și le-a prezentat fanilor din mediul online câteva detalii din culisele show-ului. Așa cum îi palce vedetei de la Pro Tv adrenalina a fost la cote maxime, iar ea a stat alături de partenerul său.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cuplurile nonconformiste de la noi, timp de mai bine de șase ani, însă, după separare, drumurile lor s-au îndreptat spre căi foarte diferite. În timp ce diva a plecat din țară, s-a stabilit la Monaco și s-a cuplat cu pilotul Felix Baumgartner, Dani Oţil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, iar de curând a devenit tată.

Chiar înainte ca băiețelul lui Dani Oțil să vină pe lume, Mihaela Rădulescu a avut un mesaj pentru acesta și a declarat că este sigură că fostul ei partener o să fie un soț și un tată perfect.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a declarat Mihaela Rădulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`