Prima pagină » National » Ce a făcut mama lui Vlad Pascu după ce acesta a rămas în arest. “Nu i-a plăcut, voia să nu…”

Ce a făcut mama lui Vlad Pascu după ce acesta a rămas în arest. “Nu i-a plăcut, voia să nu…”

06 sept. 2023, 13:57,
în National

După tragicul incident de la 2 Mai, tot mai multe persoane au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu mama lui Vlad Pascu. De-a lungul timpului tot mai multe informații cu privire la părinții tânărului care a provocat accidentul au ținut prima pagina a ziarelor.

După ce a fost reținut pentru 30 de zile s-a hotărât ca Vlad Pascu să fie judecat după leagea Anastasia.

Ce s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei săptămâni la 2 Mai

Vlad Pascu rămâne în continuare în închisoare, după ce în dimineața zilei de 19 august 2023 a condus sub influența drogurilor și a lovit un grup de tineri cu mașina, doi dintre aceștia pierzându-și viața în urma impactului violent.

Imediat după producerea tragediei, individul a părăsit imediat locul faptei, fără a lua în considerare consecințele. După câteva minute, polițiștii l-au capturat în zona Vama Veche și l-au reținut, în prezent fiind acuzat de omor din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Ce a făcut mama lui Vlad Pascu după ce acesta a rămas în arest

Chiar dacă are doar 19 ani și provine dintr-o familie înstărită, părinții săi nu l-au vizitat niciodată în timpul detenției.

Conform informatiilor provenite din surse externe, tatăl individului în vârsta de 19 ani a părăsit țara, în timp ce mama acestuia a plecat de la domiciliu și se ascunde pentru a evita atenția jurnaliștilor. În plus, se spune că femeia a preferat să se sustragă și de la atenția vecinilor, deoarece aceștia o critică pentru acțiunile sale.

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit.Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO.

Cine este mama lui Vlad Pascu

Miruna, mama lui Vlad Pascu, este o antreprenoare cu experiență în industria imobiliară, având în proprietate aproximativ 300 de locuințe.

Cu toate că nu se confruntă cu probleme financiare, ea a fost împotriva ideilor ca fiul ei să fie internat într-un centru de dezintoxicare, considerând că acesta va renunța la astfel de obiceiuri dacă o să primească tot ce își dorește.

Cu toate că provine dintr-o familie înstărită, părinții săi nu l-au vizitat niciodată în timpul detenției pe Vlad Pascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *