Prima pagină » Cancan » Ce a făcut fiul Corneliei Catanga când a aflat că va deveni tată. Totul s-a întâmplat la mormântul mamei sale

Ce a făcut fiul Corneliei Catanga când a aflat că va deveni tată. Totul s-a întâmplat la mormântul mamei sale

21 mart. 2024, 13:04,
în Cancan

Alexandru, fiul Corneliei Catanga, a mers la mormântul mamei sale când a aflat că va deveni tată pentru a-i aduce un omagiu celei care i-a dat viață. Bărbatul a fost însoțit la cimitir de soția sa, care este însărcinată în trei luni. De menționat că fiul regretatei artiste și soțul acesteia au organizat de curând și parastasul de 3 ani pentru Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu aproape trei ani, la 26 martie 2021, lăsând un gol imens în sufletele celor dragi. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, i-au organizat parastasul de trei ani chiar de ziua ei de naștere, pe 9 martie. Astfel, cei doi încearcă să-i mențină vie amintirea celei care le-a făcut viața mai frumoasă și care a încântat atâția oameni cu vocea sa.

Ce a făcut fiul Corneliei Catanga când a aflat că va deveni tată

Fiul Corneliei Catanga a dat o veste uluitoare în urmă cu câteva zile. Alexandru Pădureanu a aflat că soția lui, Alina, este însărcinată în trei luni. Este un motiv de bucurie pentru familia acestuia, iar bărbatul abia a așteptat să îi dea vestea și mamei sale.

Cum a aflat că va deveni tată pentru prima dată, alături de soția lui, Alexandru Pădureanu s-a dus la mormântul Corneliei Catanga și, plângând, i-a spus că va deveni bunică. El a mărturisit că aceasta era una dintre marile dorințe ale mamei sale, de când era în viață. De asemenea, Aurel Pădureanu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni bunic.

„Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 3 lunițe și nu mi-a venit să cred!!!! Și am venit la mama mea împreună cu soția mea, sa-i spunem plângând în gura mare că va deveni bunică… Pentru că știu că își dorea foarte mult… dintotdeauna de fapt… Și ne-am ținut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect, și va veni pe lume… nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt… este inexplicabil… după atâta amar de timp…și tristețe.

Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct ca eu să nu mai fiu singur, să fiu responsabil în viață, să continui ce am de continuat și să o fac mândră pe ea și pe tatăl meu!!! Care și el s-a bucurat de bucuria mea, și primu’ lucru care l-a făcut, a pus poza pe telefonul lui cu mama, spunând cu lacrimi în ochi: «Unde ești, Cornelia? Să te bucuri de băiat… te-a făcut bunică… Ce făceai tu acum dacă aflai… erai cea mai mare bucuroasă de pe fața pământului!!»”, a anunțat Alexandru Pădureanu, pe rețelele de socializare.

Parastas de trei ani pentru Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu i-a organizat, împreună cu fiul său, celei care i-a fost soție, parastasul de trei ani. Comemorarea a avut loc pe 9 martie, când artista ar fi împlinit 66 de ani. Bărbatul a vrut ca evenientul să semene mai mult cu o serbare, pentru că artista nu obișnuia să petreacă de ziua ei de naștere.

„Am chemat niște femei, acasă, la masă, le-am servit cu tot ce îi plăcea Corneliei să mănânce, cu pește prăjit cu mămăliguță și cu sos de usturoi, dar și cu sărmăluțe, am făcut și un fel de pomana porcului. Am vrut mai degrabă să fie o serbare, ca de ziua ei, nu un parastas. Mai ales că ei nu îi plăcea să se serbeze, zicea că nu avem bani. Ținea banii pentru noi, pentru mine și pentru Alexandru, ca să petrecem de ziua noastră de naștere. Îmi amintesc ce chef mi-a organizat la împlinirea vârstei de 70 de ani”, a declarat Aurel Pădureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *