Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a făcut Andreea Mantea după ce fiul ei a fost bătut la școală

Ce a făcut Andreea Mantea după ce fiul ei a fost bătut la școală

05 aug. 2022, 23:58,
în Cancan ultimă oră

Andreea Mantea a trecut prin clipe groaznice cu David, fiul ei, într-o vreme în care băiatul era bătut aproape zilnic de colegii de școală. Pentru că lua apărarea celor mai slabi din clasă, de care ceilalți colegi își băteau joc, David a fost aspru pedepsit de bătăușii de la școală.

Andreea Mantea a fost nevoită să ia atitudine atunci când fiul ei a venit acasă, într-o zi, cu ochiul aproape scos, de rău ce fusese bătut.Invitată în cadrul podcastului prezentat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea a povestit despre o perioadă în care fiul ei, David, s-a transformat dintr-un copil timid, care stătea să fie bătut de colegi într-un băiat curajos, care poate să țină piept nedreptăților și să riposteze atunci când este cazul.

Ce a făcut Andreea Mantea după ce fiul ei a fost bătut la școală

Când era mai mic, David a fost grav bătut de colegii de la școală după ce i-a luat apărarea unei fetițe căreia alți copii îi făceau probleme.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește.

Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna.

Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea: „N-am simțit supărare, am simțit mândrie”

La un moment dat, profesoara a sunat-o pe Andreea Mantea și i-a mărturisit că fiul ei a ieșit învingător de unul singur dintr-o dispută împotriva a patru copii, moment în care prezentatoarea TV a simțit o mare mândrie pentru că fiul ei s-a putut apăra.

„El își vede de treaba lui, erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Era el luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e.

A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie.

Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru. Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină.

Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!’. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă”, a declarat Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

Tatăl lui David este fost luptător MMA

Tatăl lui David, fiul Andreei Mantea, este fostul luptător MMA, Cristi Mitrea. Băiețelul a moștenit, însă, mai mult din blândețea mamei sale și mai puțin din agresivitatea tatălui.

Ea mărturisește că regretă că s-a luat după gura lumii și a încercat să-l facă pe cel mic să-l placă pe părintele său deși el nu a fost acceptat încă de la bun început de către luptătătorul MMA, însă vedeta precizează că David nu a vrut niciodată să meargă la acesta și să aibă o legătură cu el.

„Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a spus Andreea Mantea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *