Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a dezvăluit Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram după 6 ani împreună

Ce a dezvăluit Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram după 6 ani împreună

01 aug. 2022, 20:33,
în Cancan ultimă oră

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca și artistul sunt într-o relație de șase ani și postările lor pe social media sunt o dovadă a faptului că cei doi se iubesc ca în prima zi, chiar dacă recent au circulat zvonuri cu privire la despărțirea lor.

Într-un interviu acordat recent, cântărețul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Alexia Eram și chiar a dezvăluit că cei doi au făcut un pact în cazul în care ar urma să se despartă, deși nu iau în calcul în acest moment acest aspect.

„Nu am avut momente grele, suntem doi „puști” cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă (…) Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.red- iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Mario Fresh pentru impact.ro.

Mario Fresh: „Eu țin mai mult supărare”

Ca în orice relație, și în cazul celor doi au existat momente mai neplăcute, însă cei doi au învățat cum să le depășească cu succes.

„Ea nu prea ține supărare, eu țin mai mult supărare. Când ne-am certat, nu există să nu vorbim, ne scriem. Ne-am certat, aveam o discuție în contradictoriu și nu ne-a convenit ce am vorbit acolo, ok, o lăsăm la o parte și dacă avem ceva de vorbit, ceva de discutat, discutăm. Suntem oameni mari. Gata, nu mai suntem copii”, a mai povestit Mario Fresh pentru sursa citată.

Ce spun cei doi despre căsătorie

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh, sunt întrebați constant de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit recent că momentan amândoi sunt tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală.

„Lucrurile se întâmplă când trebuie să se întâmple. Suntem foarte tineri și toate vin la timpul lor, dar momentan suntem foarte tineri pentru căsătorie și copil”, a declarat Alexia Eram în cadrul emisiunii Showbiz Report, citată de spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *