Prima pagină » National » Ce a decis să facă Gigi Becali, după ce mama sa s-a infectat cu noul coronavirus

Ce a decis să facă Gigi Becali, după ce mama sa s-a infectat cu noul coronavirus

29 sept. 2020, 16:32,
în National

Gigi Becali a trecut prin momente grele atunci când a aflat că mama sa este infectată cu noul virus. Latifundiarul s-ar fi testat de cinci ori. Cunoscut pentru ieşirile sale publice zgomotoase, patronul FCSB a surprins pe toată lumea cu o nouă decizie.

Gigi Becali, decizie radicală

Becali nu mai vrea să dialogheze cu reprezentanţii mass-media.

”Gigi nu mai doreşte să vorbească să apară în spaţiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care şi-a ales-o şi sunt convins că aşa va fi, că nu va renunţa la această cale. Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viaţa mea.”, a declarat MM Stoica.

Gigi Becali, infectat cu noul virus?

„N-a avut nicio problemă. Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu masca, fără mască, nu contează, şi fără nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenţie, am citit şi eu asta.”, a mai declarat MM Stoica.

Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani, fiica mijlocie a patronului FCSB

Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani. Anii au trecut iar fiica mijlocie a patronului FCSB s-a transformat într-o bombă sexy. Alexandra arata trăsnet iar prezenţa să nu poate fi trecută cu vederea. Şi pe reţelele de socializare este o prezenţă constantă, unde pozează elegant.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, între altele, patronul clubului de fotbal FCSB, este, acum, o adevărată diva sexy! Arata trăsnet şi se prezintă, oriunde se duce, impecabil. Mai mult, se îmbrăca şi elegant, spre admiraţia amicilor, dar şi fanilor de pe reţelele de socializare.

Alexandra Becali are 24 de ani şi este cea mai cocheta dintre fiicele lui Gigi Becali. Aceasta se îmbraca de fiecare dată în trend, conduce un bolid de 200.000 de euro şi este interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmăreşte o mulţime de case de modă şi brand-uri de firmă. De asemeena, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiţionale machedonesti, accesorizata foarte rafinat.

De data aceasta, la o petrecere s-a filmat Alexandra Becali, între baloane, dar şi pe ringul de dans, alături de câţiva dragi prieteni, la o petrecere. Fiica lui Gigi Becali s-a transformat foarte mult, este o adevărată diva-sexy, unde mai pui că nu-i lipsesc gusturile rafinate. O rochie roşie strânsă pe corp a purtat Alexandra, care i-a venit de minune frumoasei fiice a omului de afaceri.

Alexandra Becali, petrecere de zile mari pe litoral

Se pare că fiicei mijlocii a lui Gigi Becalu îi place distracţia. În urmă cu aproximativ două luni, Alexandra a petrecut de mama focului la mare, pe muzica lui Jador. Cocheta, vedetă a mers în club, unde s-a distrat până târziu în noapte.

Atunci a preferat o rochie albă care i-a scos în evidenţă bronzul. Alexandra nu s-a sfiit să le arate şi prietenilor virtuali că ştie să petreacă în stil mare. Fiica lui Gigi Becali a postat o imagine în care ciocnea un shot cu amicii, dar şi un clip din club, în care se poate auzi muzica lui Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`