Prima pagină » Cancan » Ce a decis Dinu Maxer după ce Deea s-a afișat cu noul iubit. „Nu vom mai merge împreună”

Ce a decis Dinu Maxer după ce Deea s-a afișat cu noul iubit. „Nu vom mai merge împreună”

08 mai 2023, 10:27,
BZI.ro, în Cancan

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 18 de mariaj, iar acest lucru și-a pus amprenta dur asupra vieții lor profesionale. Pe lângă faptul că și-au împărțit copiii și fiecare și-a refăcut viața alături de altcineva, Dinu chiar trecând și printr-o despărțire, se pare că divorțul le-a rupt în două și carierele.

Dacă pe vremea când formau un cuplu, cei doi aveau numeroase evenimente private și vara și-o petreceau pe litoral, sub un contract, acum oamenii nu-i mai prea vor la petrecerile lor de suflet, iar la mare va ajunge doar jumătate din fosta „trupă” Maxer.

Artistul spune că în vara lui 2023 nu va mai face echipă cu fosta soție pe partea profesională, ci s-a reorientat și a gândit imediat un alt plan prin care să facă bani și să bucure publicul care ajunge la malul mării.

Ce a decis Dinu Maxer după ce Deea s-a afișat cu noul iubit

Mai exact, de acum încolo, Dinu Maxer va face echipă cu fiul său. Andreas va deschide fiecare eveniment de la mare cu un show pentru copii, apoi artistul va continua să le anime zilele turiștilor de pe litoral.

”În ceea ce privește marea, litoralul, statul la mare în hotelul celebru în care stăm noi, nu vom mai merge împreună. Contractul l-am preluat eu cu Andreas.

Andreas se ocupă de momentul de început cu copiii. De ani de zile face acest lucru și le cântă copiilor. În partea a doua cântăm, dansăm show interactiv. Nu face show de belly dance”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, în aceeași intervenție televizată, cântărețul a mai spus și că, pe lângă ruptura din carieră, și în familia pe care voiau să o păstreze de dragul copiilor s-a schimbat situația.

Mai exact, el, Deea și cei doi copii nu s-au mai văzut cu toții de vreo lună, nu au mai luat masa și nu s-au mai bucurat de momente în patru. Însă, spune că, de dragul copiilor, cel mai probabil, în viitor se vor reuni din nou.

”Sincer să fiu, nu s-a mai întâmplat acest lucru de vreo o lună de zile, adică înainte de divorț. Probabil să se mai întâmple, în momentul acesta clar nu ”, a mai spus artistul.

Ce spune Carmen Harra despre actualul iubit al Deei

Se pare că noul iubit al Deei este cel alături de care aceasta a petrecut de 1 Mai, pe litoral. Bărbatul ar fi dus-o la Constanța, unde ea avea un job. Chiar în ziua cu pricina, cei doi s-au filmat în mașina lui. La scurt timp, fosta soție a lui Dinu Maxer a postat o primă fotografie cu cel care-i era alături, fără a-i arăta însă chipul și a face vreo precizare.

Carmen Harra a vorbit şi despre momentul în care şi-a dat seama că Dinu şi Deea se vor separa. În urmă cu un an şi jumătate, aceasta i-a întâlnit în America şi încă de atunci a simţit că artista urmează să facă schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Cât despre actualul partener al Deei, clarvăzătoartea a explicat că este un bărbat puternic, potent financiar, dar care, într-un final o va dezamăgi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *