Prima pagină » Actualitate » Ce a cumpărat un vlogger din Azerbaidjan cu 60 de lei din Piața Obor: ”Sunt uriașe, sunt uimit!”
Ce a cumpărat un vlogger din Azerbaidjan cu 60 de lei din Piața Obor: ”Sunt uriașe, sunt uimit!”

Ce a cumpărat un vlogger din Azerbaidjan cu 60 de lei din Piața Obor: ”Sunt uriașe, sunt uimit!”

06 sept. 2024, 12:01,
în Actualitate

Un vlogger popular în Azerbaidjan, cu peste 800.000 de urmăritori pe TikTok, a ajuns în România în una dintre călătoriile sale. Urmăritorii lui au rămas uimiți când au văzut ce a cumpărat vlogger-ul din Azerbaidjan cu 60 de lei din Piața Obor. Davud Akhundzada a filmat experiența sa de cumpărături în piața Obor. Tânărul a fost impresionat de amabilitatea oamenilor și de varietatea de produse proaspete de pe tarabe.

Ce a cumpărat un vlogger din Azerbaidjan cu 60 de lei din Piața Obor

Davud Akhundzada este un cunoscut pentru blogul său de călătorii, are peste 800.000 de fani pe TikTok care îl urmăresc în aventurile sale din întreaga lume. Într-una dintre expedițiile sale a ajuns și în România. În prima zi petrecută în București, Davud a explorat Centrul Vechi și Calea Victoriei, fiind plăcut surprins de faptul că strada era închisă pentru pietoni.

Recent, vloggerul a vizitat renumita piață Obor din sectorul 2, unde a fost uimit de varietatea fructelor și legumelor proaspete. S-a oprit mai întâi la un stand cu cireșe.

„Îmi puteți da un kilogram, vă rog? Mulțumesc. Este sezonul lor așa că vom obține un preț bun, 4,31 dolari pentru un kilogram. Sunt uimit să văd câtă diversitate există când vine vorba de fructe și legume proaspete”, a zis vlogger-ul în videoclipul postat pe TikTok.

După ce s-a uitat pe la toate tarabele, arătând urmăritorilor săi ce produse se găsesc în piață, Davud s-a oprit să cumpere roșii, usturoi și lavandă.

„Îmi puteți da și un kilogram de roșii, vă rog? Plătim un dolar și 30 de cenți pentru un kilogram. Sunt uriașe, roșii românești”, a menționat vlogger-ul.

Vloggerul a dat dovadă de generozitate și le-a oferit vânzătoarelor bacșiș.

„Primele impresii, piața este bine organizată, super curată, nu mă surprinde deloc având în vedere că astfel de locuri sunt foarte bine gestionate”, a povestit Davud Akhundzada.

După ce a luat un săculeț de lavandă pentru 5 lei și două legături de usturoi pentru 10 lei, Davud a vurt să cumpere și zmeură proaspătă de 10 lei.

IShowSpeed a mâncat mici în Piața Obor

Celebrul vlogger american Darren Watkins Jr, cunoscut online ca IShowSpeed, a venit, recent, în România în cadrul unui turneu european.

În Piața Obor a interacționat cu oamenii, a jucat puţin fotbal, a degustat fructe şi a mâncat o porţie de mici. Acum se află la o cunoscută piscină din Bucureşti.

Spre uimirea sa, fanii lui din România l-au întâmpinat cu cadouri şi multe aprecieri.

Vizita lui IShowSpeed în România face parte dintr-o serie de călătorii internaționale pe care le-a întreprins recent, continuând să își extindă influența și să își conecteze fanii din întreaga lume.

IShowSpeed a devenit cunoscut mai ales pentru sesiunile de streaming live, unde joacă jocuri video populare, precum „Fortnite”, „NBA 2K” și „FIFA”. Datorită stilul său exploziv și uneori controversat, care implică reacții intense și momente dramatice în timpul jocurilor, Darren a devenit viral pe mai multe platforme sociale.

Acum, internauții au rămas uimiți când au văzut ce a cumpărat un vlogger din Azerbaidjan cu 60 de lei din Piața Obor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *