Prima pagină » Cultural » Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la deces. Tatăl artistei a rămas fără cuvinte

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la deces. Tatăl artistei a rămas fără cuvinte

30 iun. 2023, 09:47,
BZI.ro, în Cultural

Tatăl Denisei Răducu a făcut o descoperire emoționantă la mormântul celebrei cântărețe, la aproape 6 ani de la dispariția acesteia. Emilian Răducu, tatăl îndurerat, a dezvăluit că oamenii nu au uitat de fiica sa și îi aduc mereu omagii la mormânt, aducând lumânări, flori și jucării de pluș.

Aceste gesturi de afecțiune reprezintă un alinare pentru tatăl îndurerat, care își plânge fiica în fiecare zi.

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la deces

Emilian Răducu a mărturisit că merge des la mormântul Denisei și este impresionat de gesturile făcute de cei care încă o iubesc și o regretă. La fiecare vizită, tatăl îndurerat găsește lumânări aprinse, flori proaspete și chiar jucării de pluș lângă mormântul fiicei sale.

Aceste daruri aduse de fani îl emoționează și îi alină suferința, dându-i sentimentul că Denisa nu a fost uitată și că încă este iubită de către cei care au apreciat talentul și personalitatea sa.

Printre lacrimi, Emilian Răducu a mărturisit: „Mai vin oamenii la mormânt, am găsit acolo jucării, ursuleți de pluș, lumânări și flori. Lumea o plânge, nu a fost uitată. Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea. Când voi muri, aș vrea să fiu înmormântat lângă Denisa mea, nu o voi lăsa singură.”

Familia Răducu luptă pentru drepturile de autor

Pe lângă durerea pierderii Denisei, familia Răducu se confruntă și cu un proces juridic îndelungat pentru obținerea drepturilor de autor ale cântăreței. Emilian Răducu a dezvăluit că procesul durează de cinci ani și a implicat cheltuieli semnificative, fără a obține încă rezultatele dorite. Tatăl Denisei și-a pierdut speranța în recuperarea banilor din difuzarea pieselor fiicei sale și consideră că procesul este unul costisitor și fără sfârșit.

„Nu s-a încheiat procesul, ultima dată când ginerele meu a luat legătura cu avocații i-au mai cerut niște documente. Durează de cinci ani acest proces, de atunci ne tot plimbă. Am plătit bani mulți, peste 5.000 de euro, dar fără niciun rezultat. Mă gândesc că ar putea să ne spună să ne vedem de treburile noastre, căci sunt cheltuieli mari, dar cred că aici sunt și niște jocuri! Trebuie să mai plătim aia, aia, lucruri de-ale lor. Lumea mă tot întreabă despre acest proces, dar eu ce să le spun? Așteptăm!”, a declarat Emilian Răducu.

Emilian Răducu a dezvăluit că se confruntă în instanță cu Florin Pește și Liviu Dovleac, doi bărbați cu care Denisa a colaborat în timpul carierei sale. Tatăl artistei a acuzat că aceștia nu se prezintă niciodată la termenele procesului, prelungind astfel durata acestuia. Emilian Răducu a adăugat că Florin Pește a vândut 25 de piese interpretate de Denisa cu 25.000 de euro, în timp ce familia nu a beneficiat de niciun venit din difuzarea acestor melodii. Tatăl Denisei a descris rudele din partea mamei sale drept „niște oameni lipsiți de suflet”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024