Prima pagină » Actualitate » Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani?! Veronica Stegaru a postat așa pe internet, fără nicio rușine!

Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani?! Veronica Stegaru a postat așa pe internet, fără nicio rușine!

02 oct. 2024, 08:29,
în Actualitate

Cunoscuta Vulpița, tănăra din Blăgești, împreună cu concubinul său, Viorel Stegaru, obișnuiau, în urmă patru ani să atragă toate privirile pe micile ecrane cu probleme lor conjugale. Făceau rating pentru că lumea se uita la ei aproape seară de seară, la emisiunea Acces Direct. Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani?! După ce perioada lor de faimă a luat sfârșit, viața celor doi a revenit pe făgasul său normal, iar acum Vulpița a reapărut în mediul online cu noua sa ocupație.

Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani?!

Chiar dacă în urmă cu patru ani erau cel mai urmărit cuplu de la televizor, după ce au ieșit din lumina reflectoarelor, Vulpița din Blăgești și Viorel Stegaru s-au întors la viețile lor normale. Totuși, Vulpița, pe numele ei real Veronica, încearcă acum să le arate internauților că nu se ferește de muncă și încearcă să își pună viața înapoi pe picioare. Recent, tânăra din Blăgești a postat pe internet din ce își câștigă acum existența.

Vulpița și-a creat un cont de TikTok și a reluat legătura cu fanii ce au simpatizat-o timp de atâția ani. Aceștia au întrebat-o plini de curiozitate cu ce se ocupă acum, iar răspunsul din partea acesteia nu a întârziat să apară.

Vulpița le-a demonstrat fanilor că nu se sfiiește de muncă și că a rămas la fel de jovială chiar și în timp ce se află la treabă.

Vulpița a fost felicitată de internauți

În urmă cu ceva timp, o vecină din Blăgești a făcut o serie de declarații despre Vulpița, care a făcut furori la mare, mai ales după ce tânăra a renunțat la copii pentru a fi îmăreună cu bărbatul care ar fi făcut-o mama pentru a treia oară.

„De când s-au despărțit, Viorel a rămas în casa în care au locuit împreună, înainte. Cjhiar dacă muncește cu ziua pe unde apucă, are grijă de copii. De ea nu mai știu nimic, rar o vedem să iasă din casă și din câte am auzit, stă în casa părinților ei, unde mai stai și frații ei.

Credeam că s-au potolit după ce s-au dus la la televisor, dar au dat-o din rău în mai rău“, a spus vecina.

Acum, Veronica le-a arătat acestora prin intermediul unei filmări pe TikTok că acum muncește la cules de vie, iar mulți dintre fanii acesteia s-au bucurat să vadă că aceasta se descurcă.

Fără să aibă vreo urmă de rușine sau reținere, Vulpița a mai relatat că din această muncă primește și o compensație financiară suficient de frumoasă pentru a-și satisface toate nevoile.

În același timp, Vulpița s-a filmat la culesul de vie în timp ce cânta și dansa. Reacțiile fanilor au fost cât mai pozitive, aceștia felicitând-o și bucurându-se pentru ea în comentarii.

„Bravo Veronica respect” / „Io mă duc și sâmbăta, sâmbăta la vie da. Mie-mi place a culegea, mie-mi place via” / „A reapărut muncind, nu cerșind, bravo ei!” / „Așa e la țară frate, măcar muncește” / „10 stiluri de dans în 20 de secunde”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților pe TikTok.

Acum Vulpița, care s-a întors din Germania, a arătat ce a ajuns să facă pentru bani, postând așa pe internet, fără nicio rușine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024