Prima pagină » National » Cazul ursului lăsat să agonizeze 18 ore pe șosea. Ce a primit șoferul care a lovit animalul – FOTO
Cazul ursului lăsat să agonizeze 18 ore pe șosea. Ce a primit șoferul care a lovit animalul - FOTO

Cazul ursului lăsat să agonizeze 18 ore pe șosea. Ce a primit șoferul care a lovit animalul – FOTO

26 nov. 2019, 12:15,
BZI.ro, în National

Tragedie în Harghita, unde un urs a fost lăsat să agonizeze timp de 18 ore pe marginea şoselei în urma unui accident. Acesta a fost lovit de un autoturism. În urma acestei întâmplări, opinia publică a fost sensibilizată şi a stârnit revoltă faţă de atitudinea pasivă a polițiștilor. Puține persoane s-au gândit însă și la pierderea suferită de cel care a lovit accidental ursul.

Gomboş Ferencz este un om norocos deoarece a scăpat nevătămat în urma coliziunii cu ursul. Dar, ghinionul acestuia a fost că a rămas fără principalul mijloc de transport prin care își asigura traiul de zi cu zi al familiei. În ceea ce privește autoturismul, acesta nu era asigurat și statul nu a acordat despăgubiri.

Însă, conducătorul auto ghinionist a primit ajutor din partea cui nu se aștepta niciodată. El a primit drept cadou o maşină de la un clujean impresionat de drama acestuia.

„Dl Gomboş Ferencz, a fost implicat în accidentul cu ursul, care a stat 18 ore în drum, în urma acestui accident a rămas fără mașină, necesară dânsului și celor 6 copii și soția. Am simțit că trebuie să donez una din mașini și sper să aibă parte de ea fără evenimente!!!”, a transmis binefăcătorul, Gigi Ştefan, care a postat şi o fotografie alături de Gomboş Ferencz şi maşina făcută cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *