Prima pagină » International » Cazul uluitor al unei femei care își alăptează păpușile! „Nu-mi mai pasă ce cred oamenii!”

Cazul uluitor al unei femei care își alăptează păpușile! „Nu-mi mai pasă ce cred oamenii!”

03 oct. 2024, 10:33,
Cătălina IURAȘCU în International

Cazul uluitor al unei femei care alăptează păpuși! Tânăra în vârstă de 27 de ani a recunoscut că are o relație speciale cu păpușile sale. Pe această nu o interesează părerile celor din jur.

Neavând copii și dorind să îngrijească pe cineva, Kelly Cunningham, din Ronkonkoma, New York, a decis să își investească timpul în a fi mamă pentru o colecție de păpuși. Cazul uluitor al femeii care alăptează păpuși a atras atenția internauților de pe rețelele sociale.

Cazul uluitor al unei femei care alăptează păpuși

O femeie din New York a recunoscut că  își alăptează păpușile, în ciuda privirilor curioase pe care le primește când le scoate în public. Deși la început s-a simțit jenată, acum o face cu mândrie și nu înțelege de ce îi deranjează atât de mult pe unii oameni.

„Așa cum o văd eu, e doar o păpușă pe care o alăptez. Dacă aș alăpta un copil real, nimeni nu ar spune nimic, așa că de ce se supără oamenii că am recunoscut că alăptez?” a spus ea.

Ceea ce a început ca o achiziție a unei păpuși pentru ziua ei de naștere s-a transformat rapid într-o familie de șapte păpuși. La 27 de ani, ea alăptează și prepară formulă pentru toate păpușile sale. Își dă seama că oamenii se uită la ea până când dispare din câmpul vizual, dar refuză să îi pese de părerea celor din jur.  Deși nu produce lapte, ea petrece totuși mult timp făcând acest lucru.

„Alăptarea este mai mult despre apropierea fizică. Îl pun pe Adam la sânul meu timp de 30 de minute de trei ori pe zi și cam asta e tot”, a continuat aceasta.

Interesul ei pentru păpușile reborn a început când a vizionat un videoclip despre ele, fiind fascinată de faptul că păpușile arată ca niște bebeluși reali.

Cu toate acestea, vestea că Kelly s-a lăsat absorbită de păpuși nu a fost o surpriză pentru tatăl ei, care i-a spus că este normal să simtă dorința de a fi părinte în jurul vârstei de 20 și ceva de ani.

„Tatăl meu mi-a explicat că este normal să am această dorință de a fi părinte acum că am 27 de ani, așa că nu m-am întrebat de ce iubesc aceste păpuși atât de mult, ca pe niște copii reali. Nu pot explica cum s-a întâmplat, dar m-am atașat atât de tare de ea încât am petrecut acea săptămână cumpărându-i haine și, în cele din urmă, un pat al ei care stă lângă capătul patului meu din cameră,” a spus ea.

Tânăra a atras atenția a mii de oameni pe rețelele sociale

Cinci luni mai târziu, obsesia ei a devenit cu adevărat evidentă când a început să adune mai multe păpuși reborn pentru a-și crea propria familie. În prezent are o colecție de 7 păpuși pe care le tratează ca pe propria copii, fiecare având numele său.

Deși nu are un loc de muncă, deschiderea contului său pe TikTok i-a permis să câștige o pâine din această platformă de socializare, unde reușește să economisească suficienți bani pentru a-și extinde colecția.

„Am făcut cercetări în comunitatea reborn, așa că știam deja că alăptarea unei păpuși este descurajată în această comunitate. Privind înapoi, ar fi trebuit să păstrez asta pentru mine, pentru că am făcut mulți oameni să se supere recunoscând acest lucru”, a povestit Kelly.

Ea a recunoscut că este constant privită cu curiozitate când este în public și că la început s-a simțit jenată. Însă acum, Kelly își dorește să atingă faima prin dragostea sa pentru păpuși.

„Încă de mică, am visat să fiu faimoasă pentru ceva. Am visat întotdeauna la succes. Am văzut pe toată lumea din mașini uitându-se la mine și, la început, m-am simțit rău în legătură cu mine, dar acum, că împărtășesc asta online, pur și simplu ignor și merg mai departe. La fel se întâmplă și când sunt în public. Nu-mi mai pasă ce cred oamenii”

Cazul uluitor al femeii care alăptează păpuși a ajuns cunoscut la oameni din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024