Prima pagină » Local » Cazul femeii moarte din cauza tubului înfipt în vagin în timpul unei partide de sex: suspectul, arestat preventiv!
Cazul femeii moarte din cauza tubului înfipt în vagin în timpul unei partide de sex: suspectul, arestat preventiv!

Cazul femeii moarte din cauza tubului înfipt în vagin în timpul unei partide de sex: suspectul, arestat preventiv!

03 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Procurorii ieșeni au contestat decizia Tribunalului Județean, de a-l pune sub control judiciar pe Dumitru Timuș. Curtea de Apel Iași a admis ieri contestația și a dispus arestarea lui Timuș pentru 30 de zile. Individul din Pașcani a fost reținut în urmă cu câteva zile, după decesul unei femei de 55 de ani. Ulterior, anchetatorii au propus arestarea sa preventivă sub acuzația de omor.

Conform procurorilor, pe data de 25 februarie 2020, bărbatul din municipiul Pașcani a chemat-o pe femeie în locuința sa, pentru a întreține relații sexuale. Ambii ar fi consumat alcool, iar, la un moment dat, Dumitru Timuș, vecinul femeii, i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale. La un moment dat, femeia ar fi vrut să se satisfacă singură, folosind un tub de spray, pe care și l-ar fi introdus în vagin, dar Dumitru Timuș ar fi forțat tubul, provocându-i femeii leziuni interne extreme. În scurt timp, din vaginul femeii a început să curgă foarte mult sânge.

Hemoragia internă i-a adus femeii moartea aproape imediat

Ulterior, în jurul orei 21:00, bărbatul a sunat la numărul unic de urgențe 112. Un echipaj medical a ajuns la casa bărbatului și a încercat să o resusciteze pe femeie. Totul a fost, însă, în zadar. Hemoragia internă i-a adus femeii moartea aproape imediat. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

„Inculpatul a chemat victima în locuința sa, din municipiul Pașcani, cu intenția de a întreține relații sexuale. În urma unor discuții, inculpatul a încercat să o determine pe victimă, o femeie, să întrețină relații intime. La un moment dat, inculpatul ar fi introdus un tub metalic în cavitatea vaginală a victimei, provocându-i acesteia un hemiperitoneu masiv”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *