Prima pagină » Local » Cazul dramatic al unei familii din Iași! Ana Lăcrămioara Costin are 4 copii și a rămas pe străzi, după ce a fost agresată și alungată de iubit!

Cazul dramatic al unei familii din Iași! Ana Lăcrămioara Costin are 4 copii și a rămas pe străzi, după ce a fost agresată și alungată de iubit!

15 iul. 2022, 02:05, 2 ,
Violina GORCINSCHI în Local

O ieșeancă trece prin momente grele, deoarece nu le poate oferi un acoperiș deasupra capului copiilor săi. După ce a fost agresată și alungată din locuința iubitului, Ana Lăcrămioara Costin a ajuns într-o situație fără ieșire. Nu are unde să se ducă și a rămas în stradă cu 4 copii

Agresată și alungată de iubitul său, o femeie, din Iași, cu 4 copii cere sprijinul oamenilor. Ana Lăcrămioara Costin a rămas pe drumuri și are nevoie de o casă pentru a le oferi un loc sigur celor mici. Femeia, în vârstă de 46 de ani, a avut o viață grea cu primul partener, tatăl copiilor, însă nici a doua relație nu i-a purtat noroc. Bărbatul ar fi ținut-o în scandaluri și înjurături în fiecare zi, iar acum a aruncat-o în stradă cu tot cu minori.

Ana Lăcrămioara Costin, agresată și alungată de iubit

Ieșeanca a avut multe greutăți de îndurat în viața ei. După ce a făcut 4 copii cu primul partener, aceasta a ajuns într-un centru pentru victimele violenței în familie, în urma bătăilor constante pe care le primea de la bărbat. Ulterior, a cunoscut pe altcineva, însă nu a dus o viață bună nici cu al doilea iubit.

„Dacă aș povesti tot, cred că s-ar scrie 2 romane. Am stat în centrul pentru victimele violenței în familie din Copou un an și jumătate, până în 2016, când mi-a expirat termenul de ședere. După m-am mutat la bărbatul cu care sunt acum, în comuna Lețcani. Am fost nevoită, nu aveam unde să mă duc. De 6 ani, de când sunt cu el, îi suport toate prostiile. Bea, vorbește urât și m-am săturat. M-am îmbolnăvit acum din cauza lui, am probleme și cu inima, cu tensiunea, iau pastile. Înainte se comporta frumos cu mine, dar, cu timpul, și-a arătat adevărata față. Chiar recent, fata cea mare a luat un pumn de pastile din cauza lui”, povestește femeia.

Ieșeanca are 2 fete și 2 băieți, cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani

Aceasta suferă, deoarece nu poate să le ofere copiilor nici măcar strictul necesar. Pe una dintre fiice a retras-o de la școală, pentru că nu avea bani pentru navetă și mâncare.

„Am 4 copii, dintre care 3 învață, pe una dintre fete am retras-o de la școală, din cauză că nu am avut bani ca să îi plătesc naveta, nici bani de mâncare, de rechizite. Și cei de la primărie știu. Și vecinii știu ce viață duc. Îmi e frică să mă duc la Protecția Copilului, poate o să mi-i ia statul. Am trecut prin multe cu ei, la spital îmi dădea lumea, din milă, mâncare pentru ei. Nu primesc aproape nimic, doar alocația și 200 de lei complementara”, spune, printre lacrimi, Ana Lăcrămioara.

Femeia caută un cămin pentru familia sa

Ieșeanca declară că nu are un loc de muncă stabil, lucrând doar, din când în când, ca menajeră, pentru câteva persoane din municipiul Iași. Dorește să își găsească o locuință care să nu fie foarte departe de școală și să aibă măcar un pat unde să îi culce pe copii.

„Am nevoie doar de o cameră și de o bucătărie unde să fac mâncare, în rest nu îmi trebuie nimic. Nu lucrez, mai fac curățenie la niște persoane din Iași, dar când și când, nu e un loc de muncă stabil. Eu aș vrea să mă angajez, am mai căutat. Părinții mei sunt morți, mama a murit acum 8 luni. Sora mea e în Germania, stă și ea prin chirii, nu are cum să mă ajute, ea tot 4 copii are. Am mătuși, dar nu vorbim, deci nu pot apela la rude”, explică femeia.

Ana Lăcrămioara povestește și despre viața cu primul partener, care ar fi bătut-o și ar fi dat-o afară din casă.

„Am stat în Goiești înainte, am făcut 4 copii cu bărbatul cu care eram atunci. Nu ne-am cununat. A murit între timp. Nu au pensie de urmași, nu a vrut bărbatul să îi recunoască și m-a dat afară din casă. Atunci m-am dus la centrul de violență din Copou. Din cauza lui am ajuns acolo. Câte bătăi am îndurat de la tatăl copiilor… era ziua și bătaia”, relatează ieșeanca.

Acum și al doilea iubit a abandonat-o, aruncând-o în stradă cu tot cu copii. Ana Lăcrămioara, agresată și alungată din casă, spune că are nevoie urgentă de ajutor și apelează la compasiunea oamenilor care ar vrea să facă o faptă bună.

Comentarii
  • La fe este un caz la Tutora, cei de la Primarie stiu dar nu fac nimic si nici Politia. Mihaela Spirodon a fost data afara din casa cu 4 copii din care unu e bebelus. Barbat-su un ins violent cu tentative de suicid la activ

  • Deci „Barbat-su un ins violent cu tentative de suicid la activ” dar ea a facut 4 copii cu el…. pai isi merita soarta. Cu educatia la pamant o sa fie cazuri din astea mult timp inainte si mult mai dese. Daca ar fi macar 12 clase obligatorii nu s-ar mai intampla asta atat de des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`