Prima pagină » Actualitate » Cazul bărbatului italian ars într-o maşină în Măgurele. Poliţiştii i-ar fi prins pe criminali – FOTO

Cazul bărbatului italian ars într-o maşină în Măgurele. Poliţiştii i-ar fi prins pe criminali – FOTO

11 mai 2022, 10:01,
în Actualitate

Noi detalii în cazul bărbatului italian ars într-o maşină în Măgurele. Poliţiştii din Capitală ar fi reuşit să-i identifice pe cei care au comis crimă care a îngrozit România.

Crima s-a produs într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei sâmbătă, 7 mai 2022.

Noi detalii în cazul bărbatului italian ars într-o maşină în Măgurele. Cine l-ar fi ucis

Cazul bărbatului italian ars într-o maşină în Măgurele pare că se rezolva. Autorităţile i-ar fi prins pe autorii crimei din Capitală, un bărbat italian a fost ucis şi mai apoi ars într-un autoturism.

Camerele de supraveghere din zonă ar fi surprins două persoane, iar potrivit unor surse acestea ar fi autorii. Una dintre probele cheie din cadrul dosarul ar fi un tricou plin de sânge al unei femei. Acesta a fost găsit la descinderile efectuate de mascaţi în urmă cu o zi.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, şi bărbatul de 26 de ani şi-ar fi recunoscut deja faptele în faţa procurorilor. Aceştia susţin că l-ar fi lovit pe italian cu un topor în zona capului, după care l-au tranşat, l-au condus chiar cu maşina acestuia pe câmpul din Măgurele şi au incendiat vehiculul.

Conform unor surse, se pare că bărbatul ar fi fost cel care l-ar fi ucis pe italian, din gelozie, acesta având o relația cu fosta sa soție. De asemenea, cei doi foști soți ar fi avut și doi copii, care s-ar afla deja în grija statului.

Cei doi criminali au fost ajutaţi

Anchetatorii români ar căuta şi un al treilea complice, care i-ar fi aşteptat pe cei doi autori ai crimei la şoseaua principală din Măgurele.

Italianul, în vârstă de 64 de ani, era un afacerist discret, cu mai multe afaceri mici în România, dar și cu legături importante cu oameni de afaceri din nordul Bucureştiului.

Italianul locuia în Mihăilești, Giurgiu, iar anchetatorii au fost şi la casa acestuia, unde au audiat mai multe persoane.

Un italian a fost ucis, tranşat şi incendiat

Reamintim faptul că sâmbătă dimineață, în jurul ore 09:00, un bărbat, care a trecut pe lângă o mașina incendiată, a apelat la numărul unic de urgenţă 112. După stingerea flăcărilor, în portbagajul autoturismului au fost descoperite rămăşiţe umane.

Surse din anchetă afirmau la acel moment că ar fi vorba despre o crimă, urmată de tranșare și incendiere. O lovitură puternică la nivelul capului ar fi provocat decesul persoanei, iar autorii ar fi vrut, prin incendiere, să-și acopere urmele.

Autorităţile au menţionat ca mașina ardea de mai multe ore, dar oamenii din Măgurele, obișnuiți să se dea foc pe câmp la diverse, nu au fost îngrijorați, astfel că nu au apelat 112. S-a constatat că mașina incendiată ar fi o Dacie din anul 2017, înmatriculată în Italia. Ulterior, s-a aflat că rămășițele din portbagaj aparţineau unui bărbat. De asemenea, pe o cameră de supraveghere s-ar fi văzut în jurul orei 07:00, sâmbătă, cum două persoane, un bărbat și o femeie, se grăbeau să plece din zonă. Ei ar fi ajuns în Măgurele cu două mașini, dar fi plecat cu una, pe același drum. Astfel, se bănuiește că locul crimei ar fi în București, ancheta fiind preluată de anchetatorii din Capitală.

În edițiile anterioare ale Cotidianului BZI a fost relatată crima din Iași care a zguduit întreaga Românie. De asemenea, un alt caz care a rămas neelucidat a fost cel din Caracal.

Zilele următoare, cel mai probabil, polițiștii din București vor mai oferi detalii în cazul bărbatului italian ars într-o maşină în Măgurele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`