Prima pagină » National » Cazul Alfred Bulai: Un martor-cheie a fost chemat astăzi la audieri. Despre cine este vorba
Cazul Alfred Bulai: Un martor-cheie a fost chemat astăzi la audieri. Despre cine este vorba

Cazul Alfred Bulai: Un martor-cheie a fost chemat astăzi la audieri. Despre cine este vorba

21 aug. 2024, 17:20,
în National

În cadrul scandalului sexual de la SNSPA, a avut loc o audiere crucială, implicând asistenta profesorului Alfred Bulai. Aceasta a fost chemată de poliție pentru a oferi informații despre presupusele abateri ale sociologului, care au atras atenția publicului.

Ofițerii de la investigații criminale sunt cei care se ocupă de acest caz de mare amploare, cu acuzații de natură sexuală. Asistenta ar putea fi unul dintre martorii cheie din anturajul profesorului Bulai.

Detalii șocante din cadrul scandalului Alfred Bulai

Până în prezent, mai multe persoane au fost audiate, inclusiv victimele care l-au acuzat pe sociolog de comportament neadecvat, ce ar putea include abuzuri de natură sexuală. Printre cei audiați se numără și foste studente care ar fi fost martore la astfel de comportamente.

Audierea asistentei lui Bulai ar putea avea o importanță decisivă în acest caz.

Deocamdată, ancheta este la nivelul de urmărire penală IN REM, ceea ce înseamnă că se investighează fapte, fără a exista momentan o persoană acuzată oficial. Ancheta continuă cu scopul de a aduna dovezi, care ar putea duce la incriminarea profesorului Bulai. Până acum, acesta nu a comentat public scandalul care a dus la concedierea sa de la SNSPA.

Rămâne de văzut cum va reacționa asistenta public în legătură cu aceste acuzații. La intrarea în biroul anchetatorilor, a refuzat să ofere detalii despre informațiile pe care le-ar deține, conform Pro TV. Totuși, surse apropiate investigației sugerează că asistenta este cooperantă și răspunde la toate întrebările anchetatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024