Prima pagină » Actualitate » Caz terifiant în Capitală! o mamă și o fiică ar fi plătit un zugrav să le omoare bunica
Caz terifiant în Capitală! o mamă și o fiică ar fi plătit un zugrav să le omoare bunica

Caz terifiant în Capitală! o mamă și o fiică ar fi plătit un zugrav să le omoare bunica

23 iun. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Actualitate

Caz halucinant în București. Un zugrav ar fi fost plătit de o mamă și o fiică, pentru a le ucide bunica. Bărbatul ar fi primit suma de 10.000 lei și un scuter. Totul a ieșit la iveală, iar zugravul a fost prins de oamenii legii. Iată cum s-au întâmplat lucrurile.

O mamă și o fiică din București ar fi pus la cale un plan diabolic, prin care un zugrav să le ucidă bunica. Cele două ar fi plătit suma de 10.000 lei și i-ar fi dat și un scuter pentru a duce totul la bun sfârșit. Motivul din spatele acestui gest este de-a dreptul halucinant!

O mamă și o fiică l-ar fi plătit pe un zugrav să le omoare bunica

Conform antena3.ro, o mamă și o fiică ar fi plătit un bărbat să o ucidă pe bunică. Întregul scenariu a fost pus la cale în anul 2011, dar a ieșit la iveală abia acum. Cel care a dezvăluit povestea curemurătoare este un deținut care a făcut un denunț în acest caz. Bărbatul este încarcercat alături de o altă persoană, care ar ispăși o pedeapsă pentru această faptă, deși nu ar fi vinovată.

Mama și fiica care au vrut să o omoare pe bunică cu ajutorul zugravului plătit au primit ambele câte o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

Acest caz halucinant a ieșit la iveală după aproximativ 13 de ani de când întreaga situație a avut loc, într-un moment în care nimeni nu se mai aștepta ca acest lucru să se întâmple.

De ce ar fi luat mama și fiica aceasta decizie

Mama și fiica ei ar fi pus totul la cale căci bunica ar fi urmat să dea niște declarații la DIICOT, care ar fi putut să o bage pe fiică la închisoare. Așadar, i-au dat, înițial, unui bărbat suma de 10.000 euro, dar acesta nu le-ar mai fi răspuns la telefon.

Nu s-au dat bătute, ci au încercat să caute pe altcineva. Au găsit un zidar, care a primit de la ele 10.000 lei și un scuter. Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *