Prima pagină » Local » Caz șocant, petrecut în Iași! Un individ și-a lovit iubita cu capul de pat până a băgat-o în mormânt. Ieșeanul, trimis la pușcărie pentru următorii 6 ani
Caz șocant, petrecut în Iași! Un individ și-a lovit iubita cu capul de pat până a băgat-o în mormânt. Ieșeanul, trimis la pușcărie pentru următorii 6 ani

Caz șocant, petrecut în Iași! Un individ și-a lovit iubita cu capul de pat până a băgat-o în mormânt. Ieșeanul, trimis la pușcărie pentru următorii 6 ani

30 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ a fost pedepsit de către magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că a provocat moartea propriei iubite. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Neculai Corduneanu la 6 ani de pușcărie, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. Anchetatorii spun că ieșeanul de 57 de ani și-a lovit iubita cu capul de pat în repetate rânduri, după un conflict spontan

Un caz șocant a avut loc recent în județul Iași! Un individ de 57 de ani și-a lovit iubita cu capul de pat până a băgat-o în mormânt. Ieșeanul a fost trimis acum la pușcărie. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Neculai Corduneanu la 6 ani de pușcărie, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie.

„Instanța ia act de faptul că numitele M.M. și E.R. nu s-au constituit părți civile și nici nu au dorit să participe în cauză ca persoane vătămate”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Neculai Corduneanu, acuzat că a provocat moartea iubitei sale

Procesul ieșeanului Neculai Corduneanu a început pe data de 21 mai 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 5 aprilie 2021.

„În seara zilei de 10 martie 2021, în jurul orei 19:00, după o ceartă avută cu concubina sa, V.I., i-ar fi aplicat acesteia lovituri cu pumnii în zona capului și corpului, după care ar fi prins-o pe aceasta cu mâna de păr și ar fi dat-o cu capul de lada patului (din lemn) din camera în care dormeau, agresiuni ce au dus la căderea victimei cu capul de un plan dur, fiindu-i provocat un traumatism cranio-cerebral cu infiltrații hemoragice epicraniene, fracturi de boltă craniană, hematom subdural, contuzii, dilacerare cerebrală, leziuni ce au dus la decesul acesteia pe data de 11 martie 2021”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Ieșeanul, la audieri: „Doar s-a șters de lada patului!”

La audieri, ieșeanul Neculai Corduneanu a recunoscut comiterea faptei și a spus că o regretă. Acesta a și povestit ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Individul a spus că a ajuns acasă în jurul orei 18:30 și a văzut că iubita sa a consumat un pahar cu bere, motiv pentru care a certat-o. Mai mult, ieșeanul a fost iritat când a constatat că femeia nu făcuse nimic de mâncare. El a mai afirmat că a mers împreună cu concubina sa în dormitor, iar femeia, iritată că el schimbase programul la televizor, ar fi început să îl înjure și să amenințe că îl va părăsi. Ieșeanul a subliniat că atunci a lovit-o cu cotul, iar, mai apoi, i-a dat doi pumni în zona capului, după care a prins-o de păr și a împins-o cu capul înspre lada patului confecționată din lemn, unde aceasta s-a lovit cu fruntea. Apoi, individul a mai împins-o de câteva ori cu capul înspre lada patului.

„Ea doar s-a șters de lada patului!”, a afirmat individul la audieri.

Conform anchetatorilor, ulterior, inculpatul a prins-o pe victimă de mâna stângă și de un picior și a tras-o până la marginea patului, încercând să o scoată afară din casă, dar femeia s-a împotrivit și l-a rugat să îi permită să rămână peste noapte, pe motiv că nu are unde să se ducă și că, a doua zi, va părăsi casa. Cei doi s-au culcat în același pat, iar, a doua zi, în jurul orei 19:00-19:30, ieșeanul a mers în camera în care dormea iubita lui și a observat că aceasta nu răspundea și avea buzele maronii. El a sunat la 112, iar operatorul l-a pus să verifice dacă victima mai este caldă. După o tentativă de resuscitare, la indicațiile operatorului serviciului 112, când a întors victima pe o parte, aceasta a vomat. În cele din urmă, femeia a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *