Prima pagină » International » Caz șocant! O femeie a fost găsită legată cu lanțuri de un copac în junglă. Aceasta a supraviețuit timp de 40 de zile fără mâncare
Caz șocant! O femeie a fost găsită legată cu lanțuri de un copac în junglă. Aceasta a supraviețuit timp de 40 de zile fără mâncare

Caz șocant! O femeie a fost găsită legată cu lanțuri de un copac în junglă. Aceasta a supraviețuit timp de 40 de zile fără mâncare

31 iul. 2024, 18:43,
BZI.ro, în International

O femeie a supraviețuit timp de 40 de zile fără mâncare în junglă. Aceasta era legată de un copac cu lanțuri și a fost găsită întâmpător de un cioban care trecea prin zonă.

Femeia a fost legată de un copac în junglă, în India, era în lanțuri. Lalita Kayi Kumar, în vârstă de 50 de ani, cetățean american, avea la ea pașaportul, dar și alte documente de identificare, inclusiv un pașaport indian care era expirat.

Autoritățile au transportat-o de urgență la spital, iar acolo a reușit să scrie pe o foaie prin ce a trecut și a spus că soțul ei a abandonat-o în pădure timp de 40 de zile.

Principalul suspect este soțul ei, numit Satish, alături de care a locuit în India în ultimii 10 ani.

Autoritățile au recuperat de la fața locului o fotocopie a pașaportului său american și a cărții sale de identitate. Oficialii au declarat, de asemenea, că „viza ei a expirat”, potrivit Daily Mail.

 Potrivit India Today, mai multe persoane au fost deja interogate în legătură cu acest caz, ancheta extinzându-se în afara districtului Sindhudburg, unde a fost găsită Kumar.

„Soțul m-a legat de un copac”

Femeia nu poate vorbi din cauza traumei prin care a trecut și a scris pe un bilet pe patul de spital că soțul ei este de vină.

„Soțul m-a legat de un copac într-o pădure”.

Kumar a fost găsită într-o pădure din apropierea satului Sonurli, la aproximativ 450 de kiloemtri de Mumbai. Aceasta era legată cu un lanț de fier, era deshidratată, nu putea vorbi și avea piciorul drept era umflat din cauza lanțului, a raportat Lokmat Times.

„Ea este în afara pericolului’, a declarat un oficial al poliției pentru The Telegraph Online.

„Medicii care o tratează au spus că suferă de probleme psihiatrice. Am găsit rețete medicale în posesia ei”.

Oficialii spun că Kumar este „bine”, dar rămâne sub observație și ‘suferă de probleme psihiatrice’. Ea ar fi „slăbită” și „nu este în măsură să dea o declarație” poliției în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
31 iulie 2024
31 iulie 2024