Caz șocant, la Iași! A fugărit-o și i-a rupt chiloții de pe ea. Clipe de groază pentru o femeie de 69 de ani, violată în propria casă (Exclusiv)

Caz șocant, la Iași! A fugărit-o și i-a rupt chiloții de pe ea. Clipe de groază pentru o femeie de 69 de ani, violată în propria casă (Exclusiv)

12 feb. 2022, 02:00
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Un individ din Iași, acuzat că a fugărit o femeie și i-a rupt chiloții de pe ea, va fi nevoit să dea explicații în instanță. Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Alin Petrică Berbecaru, pentru viol. Totul a ieșit la iveală după ce victima s-a plâns la Poliție

Un caz șocant a avut loc recent la Iași! Un individ a fugărit o femeie și i-a rupt chiloții de pe ea. Pensionara a trecut prin clipe de groază, după ce s-a trezit cu agresorul în casă. Astfel, suspectul va fi nevoit să dea explicații în instanță.

Acum, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Alin Petrică Berbecaru, pentru viol. Totul a ieșit la iveală după ce victima s-a plâns la Poliție. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Individul din Iași, acuzat că a fugărit o femeie și i-a rupt chiloții de pe ea

Oamenii legii spun că individul din județul Iași a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Atunci, o ieșeancă de 69 de ani s-a plâns că ar fi fost violată în propria casă! Mai apoi, suspectul a fost arestat după aproape 2 luni. Astfel, individul a fost băgat după gratii după ce magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare a lui Alin Petrică Berbecaru.

„Instanța admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alin Petrică Berbecaru, urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat magistrații ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Alin Petrică Berbecaru, suspectat de viol

Anchetatorii spun că femeia de 69 de ani, din județul Iași, a fost violată de Alin Petrică Berbecaru (32 de ani) în urmă cu câteva luni

. „Pe 29 noiembrie 2021, în jurul orei 16:00, în satul Dumitreştii Galății, din comuna Schitu Duca, inculpatul A.P.B. a intrat fără drept în locuinţa persoanei vătămate în vârstă de 69 de ani și i-a cerut acesteia să întreţină raporturi sexuale cu el. În urma refuzului primit, inculpatul a prins-o de haine, a lovit-o cu pumnul în zona pieptului, a dezbrăcat-o cu forţa de pantaloni şi lenjerie intimă, apoi i-a introdus degetele de la o mână în vagin”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Oamenii legii au mai afirmat că, până recent, ieșeanul Alin Petrică Berbecaru s-a ascuns de anchetatori. Așadar, individul a fost reținut în cursul zilei de 20 ianuarie 2022. Asta, după ce a fost prins și dus la audieri.

„Persoana vătămată a reuşit să scape de agresiune prin refugierea sub patul din încăpere. Inculpatul s-a sustras până acum urmăririi penale, acesta fiind motivul pentru care nu fusese încă arestat preventiv, mai exact deoarece nu fusese găsit de Poliție până recent”, au subliniat procurorii.

Acum, urmează ca judecătorii să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat că i-a a fugărit o pensionară și i-a rupt chiloții de pe ea, după care a abuzat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *