Caz șocant, la Iași! A fugărit-o și i-a rupt chiloții de pe ea. Alin Petrică Berbecaru  nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele (EXCLUSIV)

Caz șocant, la Iași! A fugărit-o și i-a rupt chiloții de pe ea. Alin Petrică Berbecaru  nu s-a lăsat până nu și-a satisfăcut poftele (EXCLUSIV)

07 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean acuzat că a fugărit o femeie și i-a rupt chiloții de pe ea a fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat, ieri, pe Alin Petrică Berbecaru la 7 ani și 10 luni de temniță, pentru viol și furt calificat. Anchetatorii spun că ieșeanul a vrut să-și satisfacă poftele carnale cu o femeie de 69 de ani

Un individ din județul Iași acuzat că a fugărit o femeie și i-a rupt chiloții de pe ea a fost pedepsit de judecători. Așadar, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Alin Petrică Berbecaru la 7 ani și 10 luni de temniță, pentru viol și furt calificat.

„Instanța ia act că persoana vătămată M. G. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Alin Petrică Berbecaru, acuzat că i-a rupt chiloții de pe ea

De remarcat este faptul că sentința emisă ieri de Judecătoria Iași nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Alin Petrică Berbecaru a început pe data de 10 februarie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de viol și furt calificat. Oamenii legii spun că individul din județul Iași a intrat în vizorul lor, în urmă cu câteva luni. Atunci, o ieșeancă de 69 de ani s-a plâns că ar fi fost violată în propria casă. Suspectul a fost arestat după aproape 2 luni.

„Instanța admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alin Petrică Berbecaru, urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au spus judecătorii.

Ieșeanul, acuzat de viol și furt calificat

Oamenii legii au spus că femeia de 69 de ani, din județul Iași, a fost violată de Alin Petrică Berbecaru (32 de ani), în urmă cu câteva luni.

„Pe 29 noiembrie 2021, în jurul orei 16:00, în satul Dumitreştii Galății, din comuna Schitu Duca, inculpatul A. P. B. a intrat fără drept în locuinţa persoanei vătămate, în vârstă de 69 de ani, și i-a cerut acesteia să întreţină raporturi sexuale cu el. În urma refuzului primit, inculpatul a prins-o de haine, a lovit-o cu pumnul în zona pieptului, a dezbrăcat-o cu forţa de pantaloni şi lenjerie intimă, apoi i-a introdus degetele de la o mână în vagin”, au subliniat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Anchetatorii au adăugat că, până recent, ieșeanul Alin Petrică Berbecaru s-a ascuns. Individul a fost prins și reținut în cursul zilei de 20 ianuarie 2022.

„Persoana vătămată a reuşit să scape de agresiune, prin refugierea sub patul din încăpere. Inculpatul s-a sustras, până acum, urmăririi penale, acesta fiind motivul pentru care nu fusese încă arestat preventiv, mai exact, deoarece nu fusese găsit de Poliție, până recent”, au subliniat procurorii.

Acum, individul acuzat că a fugărit o pensionară și i-a rupt chiloții de pe ea a fost pedepsit de judecătorii ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *