Prima pagină » National » Caz șocant la Bacău. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis bunica pentru că l-a certat
Caz șocant la Bacău. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis bunica pentru că l-a certat

Caz șocant la Bacău. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis bunica pentru că l-a certat

08 nov. 2022, 13:25,
Simona Ciobanu în National

Un bărbat și-a ucis bunica pentru că l-ar fi certat. Individul, în vârstă de 44 de ani din Căiuți, județul Bacău, cunoscut cu probleme psihice, a ajuns acasă beat și-a dat foc la pat.

Văzând ce grozăvie a făcut și gândindu-se probabil că flăcările s-ar fi putut răspândi în toată casa, bătrâna i-a atras atenția, ceea ce l-ar fi deranjat pe nepot.

Un bărbat din Bacău și-a ucis bunica

Un bărbat din Bacău și-a ucis bunica, chit că aceasta se oferise să îl găzduiască, după ce individul în vârstă de 44 de ani fusese părăsit de soție în urmă cu câțiva ani. Într-o zi, acesta s-a întors acasă beat și și-a dat foc la patul în care dormea de obicei.

Bunica sa l-a certat pentru gestul său, iar acesta și-a ieșit imediat din minți și s-a năpustit asupra bătrânei cu o secure.

În timpul desfășurării acestei crime, femeia se afla încă într-o convorbire la telefon cu fiica bărbatului. Aceasta a fost cea care a sunat de urgență la numărul de urgență 112, deși, din nefericire, bătrâna a murit.

Se pare că bărbatul era cunoscut că obișnuia să consume alcool și să devină violent. Criminalul a fost internat la psihiatrie, iar medicii urmează să decidă dacă a avut su nu discernământ în momentul săvârșirii crimei.

Bărbatul de 44 de ani a mai fost internat la psihiatrie în trecut, însă mama sa îl lua frecvent acasă, în speranța că mediul familial l-ar putea ajuta cu problemele sale.

Un bărbat și-a ucis cel mai bun prieten

Pe raza aceluiași județ, în luna septembrie, reporterii BZI prezentau cum un bărbat, în vârstă de 51 de ani, și-a ucis prietenul de pahar, de 40 de ani, din cauza geloziei. Se pare că la mijloc s-ar fi aflat niște reproșuri din cauza geloziei. Este precizat faptul că femeia în cauză și iubitul ei locuiau împreună de mai mult timp, iar împreună aveau și un copil de cinci ani. Totodată, cei trei adulți lucrau la același patron, iar zilele de muncă se încheiau adesea la locuința cuplului.

În momentul în care a avut loc tragedia, femeia se afla la biserică, iar la scurt timp după incident, femeia a făcut o serie de declarații, mărturisind că bărbatul ce a fost ucis era tare gelos, acesta fiind motivul care ar fi condus la această faptă îngrozitoare.

”Când am mai făcut patru paşi lângă treaptă, l-am văzut trântit jos. S-a văzut că capul era lovit. Când m-am uitat mai tare se vedea sânge şi pe pat. Mortul era gelos. I-a zis numai prostii, că a făcut dragoste cu mine, în fine”, a declarat iubita victimei.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, fiindu-i astfel declarat decesul.

De altfel, amintim că în comuna Gioseni, un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica vărului său în urma unui conflict spontan. Realizând ce a făcut, individul și-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața.

De data aceasta însă, un bărbat din Bacău și-a ucis bunica pentru că l-ar fi certat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`