Caz șocant în Italia ! O femeie a rămas însărcinată în timpul unei intervenții de schimbare de sex

Caz șocant în Italia ! O femeie a rămas însărcinată în timpul unei intervenții de schimbare de sex

21 ian. 2024, 16:40,
BZI.ro, în International

Caz șocant în capitala Italiei acolo unde o femeie a rămas însărcintă în timp ce își făcea o intervenție de schimbare de sex pentru a deveni bărbat. Cum a fost posibil acest lucru.

Cadrele medicale din Italia se confruntă cu probleme fără precedent, după ce, în timpul unei intervenții pentru schimbare de sex, pentru a deveni bărbat, o femeie a rămas însărcinată, scrie antena3.ro.

O femeie a rămas însărcinată în timpul unei intervenții pentru a deveni bărbat

Caz controversat în Italia! O femeie devine bărbat și, în același timp, și mamă. Cum este posibil? Ei bine, potrivit informațiilor, tânăra își dorea să facă schimbare de sex pentru a deveni bărbat, așa că a început parcursul psihologic și, ulterior, și întreaga serie de transformări hormonale și fizice.

Femeia a devenit bărbat, legal, după ce i-au fost înlăturați sânii. După această intervnție, tribunalul a autorizat schimbarea de sex și de nume în documente. Pentru ca schimbarea de sex să fie completă, medicii mai aveau de făcut o singură procedură: îndepărtarea uterului.

În momentul în care cadrele medicale erau pregătite să realizeze această operație, și-au dat seama că persoană era însărcinată în cinci luni. Medicii încearcă acum să înțeleagă dacă fătul a suferit daune din cauza terapiei hormonale. De asemenea, vor să își dea seama cum să realizeze ultima fază a tranziției, pentru că ambele acțiuni duc la riscuri atât pentru femeie, cât și pentru făt, mai scrie sursa menționată anterior.

O femeie a ales să nască acasă, ajutată de soț și soacră

În luna mai a anului trecut, un caz șoca România. O femeie în vârstă de 34 de ani a ales să își aducă pe lume copilul acasă, asistată fiind de cei apropiați.

Mai exact, soțul și soacra ei au fost cei care s-au ocupat de cezariană, iar ustensilele folosite au fost cumpărate de pe Internet.

Un bărbat din Timișoara și-a găsit sfârșitul tragic după o petrecere într-un Complex Studențesc. Acesta a căzut pe scările unui local și nu au ai putut să-l salveze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *