Prima pagină » Local » Caz șocant, în instanțele din Iași! A batjocorit o fetiță, dar vrea să scape de pușcărie! Un individ speră ca judecătorii ieșeni să îl ierte de pedeapsă! (Exclusiv)
Caz șocant, în instanțele din Iași! A batjocorit o fetiță, dar vrea să scape de pușcărie! Un individ speră ca judecătorii ieșeni să îl ierte de pedeapsă! (Exclusiv)

Caz șocant, în instanțele din Iași! A batjocorit o fetiță, dar vrea să scape de pușcărie! Un individ speră ca judecătorii ieșeni să îl ierte de pedeapsă! (Exclusiv)

29 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ care a fost condamnat inițial la peste 6 ani de temniță speră ca, acum, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să îl ierte de pedeapsă. Grigore Laurențiu Gavril a fost pedepsit pentru agresiune sexuală și viol. Anchetatorii spun că individul ar fi abuzat și batjocorit o fetiță. Acum, urmează ca magistrații ieșeni să analizeze cazul și să ia o decizie în acest sens

Caz șocant, pe mesele magistraților ieșeni! Un individ acuzat că a siluit o fetiță vrea să scape de gratii! Bărbatul speră ca judecătorii ieșeni să îl ierte de pedeapsă!
Astfel, Grigore Laurențiu Gavril a formulat un apel împotriva sentinței inițiale, prin care a fost condamnat. Individul speră ca magistrații din cadrul Curții de Apel Iași să îl scape de pedeapsă. Ieri a fost primul termen al apelului în acest caz, dar instanța ieșeană a amânat dosarul pentru data de 15 iulie 2021.

Grigore Laurențiu Gavril, condamnat pentru viol și agresiune sexuală

Procesul lui Grigore Laurențiu Gavril a început pe 15 iulie 2020. Atunci, procurorii l-au trimis în judecată pe individul din județul Vaslui sub acuzațiile de agresiune sexuală în formă continuată, viol, amenințare și influențarea declarațiilor. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat de pe data de 26 mai 2020. La finalizarea procesului penal la prima instanță, magistrații au dispus achitarea lui Grigore Laurențiu Gavril pentru amenințare și influențarea declarațiilor, în ceea ce privește partea vătămată Costel A. Pe de altă parte, individul a fost pedepsit pentru viol și agresiune sexuală în formă continuată.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Grigore Laurențiu Gavril la 6 ani și 3 luni de închisoare, pentru agresiune sexuală în formă continuată și viol”, au precizat judecătorii.

Pe lângă pedeapsa aplicată, magistrații l-au obligat pe individ să îi plătească minorei D.S.A. suma de 10.000 de lei, drept daune morale.

„Instanța respinge celelalte pretenții solicitate, ca neîntemeiate. Ia act că persoana vătămată Costel A. nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal”, au încheiat judecătorii.

Ulterior, individul a contestat decizia, dosarul ajungând pe rolul Curții de Apel Iași.

Individul, acuzat că a abuzat sexual o minoră

Anchetatorii au afirmat că Grigore Laurențiu Gavril a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ un an. Atunci, părinții unei minore au formulat o plângere la Poliție pe numele individului. Oamenii legii au demarat cercetările și au stabilit că, în perioada martie – mai 2021, individul ar fi comis două acte materiale de agresiune sexuală asupra minorei D.S.A. De asemenea, procurorii au susținut că, pe 22 mai 2020, individul ar fi violat-o pe aceeași minoră. Mai mult, oamenii legii au adăugat că, pe 5 iunie 2020, acesta l-ar fi amenințat pe tatăl fetiței, pentru a-și retrage declarațiile date în fața anchetatorilor.

Totuși, judecătorii au considerat că Grigore Laurențiu Gavril nu poate fi condamnat pentru amenințare și influențarea declarațiilor, deoarece nu ar exista probe că a comis aceste infracțiuni. În schimb, vasluianul a fost condamnat la o pedeapsă totală de 6 ani și 3 luni de temniță, pentru viol și agresiune sexuală în formă continuată. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat că a batjocorit o fetiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`