Prima pagină » Local » Caz șocant, în Iași! O fetiță de numai 8 anișori, la un pas de a fi violată! Copila, ademenită de un individ, care nu a reușit să-și potolească poftele animalice! (Exclusiv)
Caz șocant, în Iași! O fetiță de numai 8 anișori, la un pas de a fi violată! Copila, ademenită de un individ, care nu a reușit să-și potolească poftele animalice! (Exclusiv)

Caz șocant, în Iași! O fetiță de numai 8 anișori, la un pas de a fi violată! Copila, ademenită de un individ, care nu a reușit să-și potolească poftele animalice! (Exclusiv)

01 iun. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un individ acuzat că a încercat să siluiască o fetiță s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat recent pe Constantin Acxinte la 4 ani de pușcărie, pentru tentativă de viol. În plus, individul a fost obligat să îi plătească victimei minore suma de 10.000 de lei, reprezentând daune morale. Totuși, ieșeanul a contestat decizia primei instanțe, sperând să scape de pedeapsă și susținându-și nevinovăția

Caz șocant, petrecut în județul Iași! O fetiță de numai 8 anișori a fost la un pas de a fi batjocorită! Copila fusese ademenită de un individ, care nu a reușit, totuși, să-și potolească poftele animalice!
Întreg incidentul s-a încheiat cu o pedeapsă din partea judecătorilor. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat recent pe Constantin Acxinte la 4 ani de temniță, pentru tentativă de viol.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău pentru persoana vătămată minoră. Îl obligă pe inculpat la plata către aceasta a sumei de 10.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către ieșean.

Ieșeanul Constantin Acxinte, acuzat că a vrut să batjocorească o copilă

Procesul ieșeanului Constantin Acxinte a început pe data de 11 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de tentativă de viol. Asta, după ce Acxinte a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 23 noiembrie 2020.
Conform anchetatorilor, individul a încercat să violeze o fetiță de numai 8 anișori. Grozăvia s-a petrecut în comuna ieșeană Scobinți. Copila, care se află în grija unei bunici, a plecat spre magazin, la doar câțiva pași de casă. Individul, în vârstă de 33 de ani, a văzut-o și a ademenit-o la el acasă, cu gândul de a o batjocori. Oamenii legii au spus că, profitând de inocența micuței, ieșeanul ar fi încercat să o violeze, dar s-a speriat în momentul în care micuța a început să plângă.

Polițiștii ieșeni l-au ridicat pe suspect și l-au dus la audieri

Oamenii legii au mai afirmat că, într-un final, Constantin Acxinte a lăsat-o pe fetiță să plece. Minora a fugit spre casă, unde le-a povestit bunicilor prin ce grozăvie a trecut. Bunicii fetei au mers direct la Poliție, iar individul a fost săltat și dus la audieri. Mai apoi, oamenii legii l-au reținut pe Constantin Acxinte pentru 24 de ore. A doua zi, individul a fost dus la instanță, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău. Dispune arestarea inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat atunci magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău.

La finele anului trecut, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Acxinte, sub acuzația de tentativă de viol. În cadrul dosarului, victima minoră, prin reprezentantul legal, s-a constituit parte civilă, solicitând despăgubiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *