Prima pagină » National » Caz şocant! A fost violată, băgată într-un sac şi aruncată fără milă în pădure
Caz şocant! A fost violată, băgată într-un sac şi aruncată fără milă în pădure

Caz şocant! A fost violată, băgată într-un sac şi aruncată fără milă în pădure

13 nov. 2019, 12:15,
în National

O femeie a fost agresată de un bărbat din Bârlad. A fost violată, băgată într-un sac și aruncată cu brutalitate în pădure. Mai târziu, a fost găsită de o altă femeie care a alertat imediat poliția. Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Agresorul, un bărbat de 40 de ani, a fost reținut de către poliţişti pentru 24 de ore.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani este cunoscută ca prestatoare de servicii sexuale în zonele Tecuci şi Bârlad. Aceasta în data de 11 noiembrie, a fost abordată de un bărbat ce avea în gând să-i curme viaţa. Bărbatul i-a propus o „aventurã” contra cost, la el acasă în localitatea Perieni, judeţul Bârlad.

Au plecat împreună cu un taxi spre locuinţa călăului. Femeia acceptase fără vaga bănuială că urma să păţească ceva. Femeia a fost legată, violată, bătută, pusă într-un sac şi mai apoi aruncată într-o pădure.

Tânără, a reuşit într-un final să iasă din sac şi cu ajutorul unei femei a anunţat Poliţia. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbat pentru lipsire de libertate şi viol. Gheorghe Brãescu urmează să fie prezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivã pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *