Prima pagină » National » Caz revoltător într-un sat din România. O copilă a rămas însărcinată după ce a fost violată de fostul preot
Caz revoltător într-un sat din România. O copilă a rămas însărcinată după ce a fost violată de fostul preot

Caz revoltător într-un sat din România. O copilă a rămas însărcinată după ce a fost violată de fostul preot

19 aug. 2024, 19:00,
în National

Un fost preot din Gorj este implicat într-un scandal grav, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de doar 13 ani, care a rămas însărcinată. Informația a fost confirmată de medici în dimineața aceasta. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, neagă însă acuzațiile aduse de minoră și de mama acesteia.

Mama fetei a alertat autoritățile după ce a observat că ceva nu este în regulă cu fiica sa. În cele din urmă, copila i-a mărturisit că a avut relații sexuale cu un bărbat din localitate, fost preot. Conform declarațiilor fetei, acesta ar fi convins-o să urce în mașina lui într-o seară și ar fi dus-o pe o uliță întunecată și izolată, unde ar fi profitat de ea.

Luni dimineață, 19 august, un medic specialist a confirmat că fata de 13 ani este însărcinată în trei luni și jumătate. Poliția urmează să o audieze din nou pe minoră, în prezența unui psiholog. De asemenea, bărbatul indicat de copilă va fi chemat la poliție pentru a da explicații. Autoritățile din Gorj au deschis un dosar penal și desfășoară cercetări pentru viol asupra unui minor, conform informațiilor oferite de Observator.

Un bărbat ar fi violat-o în mod repetat pe fiica concubinei sale

Într-un alt caz tulburător, de data aceasta în Zalău, un bărbat este acuzat că a violat-o în mod repetat pe fiica concubinei sale, timp de mai mulți ani. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat preventiv, iar concubina sa, de 36 de ani, este cercetată pentru complicitate la viol.

Poliția din Sălaj a descoperit că, în ultimii cinci ani, bărbatul a abuzat-o sexual de nenumărate ori pe tânăra care acum are 19 ani, profitând de faptul că era singurul întreținător al familiei. Mama fetei ar fi știut despre aceste abuzuri, dar nu a intervenit. În plus, pe 13 august, bărbatul a agresat-o fizic pe tânără, lovind-o cu palma peste față.

Ambii suspecți au fost reținuți, iar Judecătoria Zalău a emis un mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore pe numele bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *