Prima pagină » National » Caz revoltător în Roman! Un copil de 6 ani ar fi fost abuzat de părinții săi
Caz revoltător în Roman! Un copil de 6 ani ar fi fost abuzat de părinții săi

Caz revoltător în Roman! Un copil de 6 ani ar fi fost abuzat de părinții săi

17 feb. 2024, 09:20,
în National

Un nou caz șocant în România! Un copil de doar 6 ani din orașul Roman, județul Neamț, ar fi fost abuzat de propriii săi părinți. Coșmarul prin care minorul trecea ar fi ieşit la iveală în urma unei discuții cu un psiholog.

Un minor în vârstă de 6 ani ar fi povestit unui psiholog coșmarul prin care trece acasă. Micuțul ar fi fost abuzat de proprii părinți în repetate rânduri.

Un copil de doar 6 ani ar fi fost abuzat de propriii săi părinți

Doi părinți din județul Neamț și ar fi abuzat copilul în vârstă de 6 ani în repetate rânduri. Mai mult, aceștia l-ar fi forțat pe minor să asiste la momentele în care întrețineau relații sexuale, scrie antena3.ro.

Minorul a fost preluat imediat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și internat într-un centru iar în cazul părinților, autoritățile au dispus, deocamdată, doar un ordin de restricție.

„În cursul zilei de 12 februarie, am fost anunţaţi de către Poliţie despre cazul unui copil care se presupune că a fost supus unor perversiuni de către părinţi. De luni seară, copilul a fost dus în centrul de regim de urgenţă“, a declarat Magda Vasilache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Neamţ.

Un bărbat din Caraş-Severin a fost arestat preventiv după ce și-a bătut fiica în vârstă de 2 ani

La începutul lunii ianuarie, un alt caz șocant a avut loc în Caraș-Severin. Un tată în vârstă de 34 de ani și-a bătut fiica în vârstă de 2 ani. Pentru fapta sa, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Oraviţa.

„În baza probatoriului administrat, ieri, 5.01.2024, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa”, preciza, la momentul respectiv, comunicatul Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`