Prima pagină » National » Caz incredibil în Argeș! Un bărbat de 39 de ani s-a sinucis în arestul IPJ
Caz incredibil în Argeș! Un bărbat de 39 de ani s-a sinucis în arestul IPJ

Caz incredibil în Argeș! Un bărbat de 39 de ani s-a sinucis în arestul IPJ

17 iul. 2024, 17:20,
în National

Un bărbat de 39 de ani s-a sinucis miercuri, 17 iulie, în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, iar cazul este investigat de procurori. Conform unui comunicat al IPJ Argeș, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv Argeș au descoperit că bărbatul, aflat în arest preventiv și în detenție, s-a spânzurat.

„În ziua de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Argeş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, cercetat în stare de arest preventiv şi aflat în stare de privare de libertate, a fost găsit spânzurat”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Polițiștii au inițiat imediat manevrele de resuscitare și au solicitat intervenția unui echipaj medical de urgență, însă ulterior s-a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, și un tânăr din Iași, tatăl a 5 copii, s-a sinucis în miez de noapte după ce soția l-a părăsit.

Ancheta pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale incidentului este în desfășurare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești fiind sesizat.

Liderul trupei Crazy Town a murit la 49 de ani

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Shifty Shellshock, liderul trupei rap rock Crazy Town, cunoscut pentru hitul „Butterfly”, a murit la vârsta de 49 de ani.

Conform site-ului Los Angeles County Medical Examiner’s, Shellshock, pe numele său real Seth Binzer, a decedat la reședința sa, cauza morții nefiind încă dezvăluită.

Shellshock l-a întâlnit pe co-fondatorul Crazy Town, Bret Mazur, în 1992. Inițial au cântat sub numele de Brimstone Sluggers, dar în 1999 au adoptat numele de Crazy Town. Trupa îi includea pe Rust Epique, James Bradley Jr. (aka JBJ), Doug Miller, Adam Goldstein (aka DJ AM) și Antonio Lorenzo „Trouble” Valli. Albumul lor de debut, „The Gift of Game”, a fost lansat în noiembrie 1999, și au susținut un turneu alături de Red Hot Chili Peppers.

În octombrie 2000, Crazy Town a lansat single-ul „Butterfly”, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 timp de două săptămâni consecutive, devenind cel mai mare hit al trupei.

Shifty Shellshock a lăsat în urmă trei copii: Halo, Gage și Phoenix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 august 2024
16 august 2024