Prima pagină » National » Caz de noaptea minții în București unde o pacientă s-a prezentat la spital pentru că medicii să îi scoată vaccinul anti-COVID din organism
Caz de noaptea minții în București unde o pacientă s-a prezentat la spital pentru că medicii să îi scoată vaccinul anti-COVID din organism

Caz de noaptea minții în București unde o pacientă s-a prezentat la spital pentru că medicii să îi scoată vaccinul anti-COVID din organism

16 dec. 2021, 13:14,
BZI.ro, în National

Întâmplare inedită cu accente tragice la Spitalul Sfântul Pantelimon din București unde medicii au rămas stupefiaţi după ce o femeie s-a prezentat la camera de gardă cu o propunere mai puţin comună. Femeia dorea că medicii să-i scoată vaccinul anti-COVID-19 din organism.

O altă poveste uimitoare este cea în care o femeie în vârstă de 80 de ani nu dorește să se vaccineze pentru că a auzit faptul că vaccinul dă sterilitate.

O pacientă s-a prezentat la un spital din București unde le-a cerut medicilor să-i scoată vaccinul anti-COVID din organism

Purtătorul de cuvânt de la Spitalul Sfântul Pantelimon din București le-a spus jurnaliştilor de la România TV că unitatea medicală din care face parte se confruntă cu cazuri ieșite din comun. Probabil cel mai inedit caz s-a produs în momentul în care o femeie s-a prezentat la unitatea medicală şi le-a spus medicilor că dorește să i se scoată vaccinul din organism:

„Noi am fost cei care au tras lozul câştigător în această situaţie. Este vorba despre o persoană tânără, de la care ar trebui să avem anumite pretenţii legate de o cultură, de un grad de civilizaţie şi educaţie. A venit la camera de gardă afirmând că a fost convinsă de familie să se vaccineze, dar nu mai doreşte vaccinul şi că vrea să-i fie scos din corp. Dacă a ajuns la concluzia că acest vaccin este de fapt un cip şi că este un lucru fizic ce poate fi scos pur şi simplu, degeaba ne-am străduit să-i explicăm. Aparent a înţeles situaţia, dar cred că nu a plecat foarte convinsă”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon la România Tv.

O bătrână în vârstă de 80 de ani refuză să se vaccineze pentru că vaccinul crează sterilitate

Un alt caz de noaptea minții a fost în momentul în care o bătrână a declarat medicilor că refuză să se vaccineze pentru că vaccinul ar crea sterilitate. Aceasta are 80 de ani, iar medicii au rămas muți:

„În timpul valului anterior am avut o persoană de aproape 80 de ani care ne-a spus că nu s-a vaccinat pentru că a auzit că acest vaccin dă sterilitate, dânsa având 80 de ani. La asemenea explicaţii rămâi mut. Din păcate, astfel de motive hilare le-am auzit din partea persoanelor tinere. Este trist ceea ce se întâmpla”, a mai spus Fiorella Mitoiu.

Diana Șoșoacă este cea care a propagat, în România, ideea că vaccinul ar crea sterilitate. Senatoarea transmitea acum câteva luni faptul că românii care se vaccinează nu mai pot face copii pentru trei generaţii:

Sunt cercetători care spun că dau (vaccinurile) sterilitate pe 3 generaţii. Vă condamnaţi efectiv copiii şi familiile la moarte. Dispăreţi, efectiv. Sunt foarte mulţi cercetători care spun că în 2-3 ani vaccinaţii nu mai au cum să trăiască. Uitaţi-vă cum mor. Avem exemplu Israelului. Aproape 85-90% din Israel sunt vaccinaţi cu forța, cu arma la tâmplă. Acolo e antisemitismul, nu în România (…) afirma Șoșoacă.

Între timp, într-o comună din Iași, oamenii afirmă faptul că cel mai bun vaccin este rachiul. Locuitorii comunei, o parte dintre ei, sunt destul de intrigați despre vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *