Prima pagină » National » Caz cutremurător în Sibiu: Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-o parcare

Caz cutremurător în Sibiu: Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-o parcare

10 sept. 2020, 11:35,
Bianca Rebegea în National

Caz cutremurător în Sibiu: Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-o parcare. În noaptea de miercuri spre joi, un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal, într-o parcare din Sibiu. Acesta a fost găsit de un bărbat, care a anunțat imediat poliția la 112.

Caz cutremurător în Sibiu: Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-o parcare

Conform IPJ Sibiu, în noaptea de miercuri spre joi, polițiștii au fost anunțați, la numărul 112, de către un bărbat că, într-o parcare de pe strada Daliei din Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au concluzionat că în cursul nopții, în contextul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele:

În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând”, transmite poliţia.

IPJ Sibiu a transmis că suspectul se află acum în custodia polițiștilor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Mai multe persoane au fost înjunghiate pe stradă, în Birmingham, acum câteva zile

S-a declanșat o alertă în Marea Britanie. Mai multe persoane au fost înjunghiate în noaptea de sâmbătă ( 5 septembrie 2020) spre duminică la Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Anglia, au transmis autoritățile, citat de AFP.

Un bărbat a fost ucis şi şapte persoane au fost rănite în urma atacurilor cu cuțitul care au avut loc azi în Birmingham, oraş din centrul Angliei, transmite Agerpres, citând Reuters. Două dintre persoanele rănite se află în stare gravă

„Suntem în prezent în măsură să confirmăm că am lansat o anchetă pentru omucidere în urma evenimentelor din noaptea trecută. Un bărbat a murit şi un bărbat şi o femeie au suferit răni grave. Alţi cinci au mai fost răniţi”, a informat poliţia din West Midlands.

Forțele de ordine britanice au catalogat înjunghierile drept un „incident major” şi nu au putut preciza momentan numărul exact al persoanelor rănite şi nici cât de gravă este starea lor de sănătate.

„Poliţia a indicat că a primit un apel la orele locale 00:30 (23:30 GMT) cu privire la înjunghierea unei persoane în centrul oraşului Birmingham (centrul Angliei), iar ulterior a fost anunţată că fapte similare au mai avut loc la scurt timp de la primul apel.”, se arată într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`