Prima pagină » International » Caz cutremurător! Fetițe de 5 și 1 an, violate de propriul bunic
Caz cutremurător! Fetițe de 5 și 1 an, violate de propriul bunic

Caz cutremurător! Fetițe de 5 și 1 an, violate de propriul bunic

05 iul. 2024, 17:30,
BZI.ro, în International

Un bărbat de 58 de ani și o femeie de 25 de ani, tată și fiică, au fost arestați de oamenii legii, după ce o situație absolut îngrozitoare a ieșit la iveală.

Bărbatul a fost condamnat pentru violarea nepoatelor sale, de 5, respectiv 1 an, iar asta cu acordul mamei lor.

Fetițe de 5 și 1 an, violate de propriul bunic, cu acordul mamei

Curtea de Casație și Justiție din Italia a confirmat arestul pentru tatăl și fiica sa, iar ușile închisorii s-au deschis pentru un bărbat de 58 de ani din provincia italiană Avellino și fiica sa de 25 de ani. Ei au fost arestați astăzi de carabinieri sub acuzația de violență sexuală agravată și continuată asupra a două minore: bărbatul a fost găsit vinovat de violență sexuală asupra celor două nepoate ale sale, care aveau 5 și 1 an la momentul faptelor, iar abuzurile ar fi avut loc cu consimțământul fiicei sale, mama celor două fetițe.

Avocatul Vittorio Luigi Fucci a anticipat că va depune o nouă cerere de eliberare din închisoare a bărbatului de 58 de ani pentru incompatibilitate, motivată de starea sa de sănătate, și că este luată în considerare o cerere de revizuire a procesului, a explicat acesta pentru Fanpage.it.

Faptele contestate datează din perioada 2018-2019 și, potrivit reconstituirii care a condus la pronunțarea sentințelor, au avut loc în locuința în care cei doi condamnați locuiesc împreună cu fetele. Cazul a ieșit la iveală în 2020, în urma plângerii directorului casei de tip familial în care cele două fete fuseseră plasate din cauza situației lor familiale. În acel moment, împreună cu bunicul, fusese arestată și o a treia persoană, partenera în vârstă de 30 de ani a celeilalte fiice a bărbatului de 58 de ani, iar mama fetelor fusese înscrisă în registrul suspecților.

Bărbatul, eliberat din închisoare

În cursul procesului în primă instanță, procurorul a cerut 12 ani, zece ani și șapte ani și șase luni; sentința, pronunțată în mai 2022, a fost mai dură: 16 ani de închisoare pentru toți. Procesul de apel se încheiase, de asemenea, cu condamnări.

În aprilie anul trecut, avocatul care preluase din a doua instanță apărarea bărbatului de 58 de ani și a fiicei sale, solicitase eliberarea bărbatului; apelul fusese admis de Curtea de Reexaminare din Napoli și, prin urmare, bărbatul fusese eliberat.

În urmă cu câteva zile, sentința a fost pronunțată de Curtea de Casație: sentința a devenit astfel definitivă și ambii au fost arestați din nou și trimiși la închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *