Prima pagină » National » Caz bizar la Cluj! Bărbat reținut după ce a intrat în apartamentul unei femei și i-a furat chiloții
Caz bizar la Cluj! Bărbat reținut după ce a intrat în apartamentul unei femei și i-a furat chiloții

Caz bizar la Cluj! Bărbat reținut după ce a intrat în apartamentul unei femei și i-a furat chiloții

21 aug. 2024, 21:00,
în National

Un bărbat din Cluj a fost reținut de polițiști după ce a intrat în locuința unei femei și i-a furat lenjeria intimă. Incidentul a fost raportat de o femeie de 32 de ani din Cluj-Napoca, care a reclamat dispariția unor articole de lenjerie.

„La data de 19 august a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la aceeași dată, Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată, prin plângere, de o femeie de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la furtul unor articole de lenjerie.

Din verificările desfășurate de polițiști a reieșit faptul că, între orele 09.00-10.00, un bărbat, ar fi pătruns în locuința acesteia, ușa de la intrare fiind neasigurată și ar fi sustras mai multe articole de lenjerie.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de polițiști ca fiind un bărbat, de 54 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestuia fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții Secției 6 de Poliție Rurală Florești.

Femeie de 84 de ani cercetată penal pentru furt

Într-un alt caz din Cluj, o femeie de 84 de ani este cercetată penal pentru furt după ce a fost surprinsă în timp ce sustrăgea un telefon mobil lăsat pe tejgheaua unui magazin alimentar din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc pe 17 august, când o femeie de 32 de ani din județul Sălaj a raportat poliției din Cluj-Napoca faptul că i-a fost furat telefonul mobil într-un magazin de pe strada Horea.

Poliția a identificat rapid suspecta, o femeie de 84 de ani din Cluj-Napoca. Imaginile video publicate de presa locală arată cum femeia observă telefonul pe tejghea și îl ia. Telefonul a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *