Prima pagină » Actualitate » Cauza morții Biancăi, tânăra în vârstă de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp după ce a născut

Cauza morții Biancăi, tânăra în vârstă de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp după ce a născut

01 iun. 2024, 17:40,
BZI.ro, în Actualitate

Este o mare anchetă la Spitalul Clinic Judeţean Suceava! S-a aflat cauza morții Biancăi, tânăra în vârstă de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp după naştere, mai exact la o lună după ce l-a adus pe lume pe băiatul ei. Iată de ce a murit tânăra!

De ce a murit tânăra de 19 ani din Suceava, care a decedat după naştere

Este o anchetă de amploare la Spitalul Clinic Judeţean Suceava! Bianca, o tânără de doar 19 ani, a murit la scurt timp după ce a născut un băiețel perfect sănătos în această unitate medicală. Pe 17 mai 2024, ea a început să acuze dureri intense în zona femurală stângă, care s-au intensificat în zilele următoare, determinând-o să se prezinte la secția de Urgențe a spitalului. Acolo, medicii au diagnosticat-o cu tromboză venoasă și au decis să o interneze, potrivit observatornews.ro.

După șase zile de tratament, Bianca a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Deși inițial starea ei părea să se amelioreze, după alte două zile, tânăra a intrat în stop cardio-respirator și a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita.

Bianca născuse prin cezariană, iar sarcina fusese dusă la termen fără alte complicații. Cu toate acestea, la câteva zile după externare, ea s-a întors la spital cu multiple probleme de sănătate, care se agravau de la o zi la alta.

Deși medicii susțin că tânăra a primit tratamentul adecvat și că starea ei se îmbunătățea, decesul brusc al Biancăi a survenit neașteptat. Atât cadrele medicale, cât și familia așteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a înțelege cauzele precise ale morții subite a tinerei.

„S-a pus diagnosticul de embolie pulmonară. Lucrurile au mers foarte bine şi în internarea de pe secţia de Cardiologie. Din păcate, un eveniment nefericit. Probabil a fost o altă manifestare a emboliei pulmonare, care a dus la acest deznodământ”, a declarat Alexandru Calancea, managerul Spitalul Clinic Județean Suceava.

Ce mesaj trist au transmis colegii soțului Biancăi

Colegii lui Bogdan, soțul Biancăi, de la ISU Suceava au transmis un mesaj emoţionant prin intermediul rețelelor de socializare. Fiul tinerei de 19 ani, Matias, este perfect sănătos și a primit o notă mare la naștere.

„La 19 ani, când abia ridicase ochii spre viață, soția lui Bogdan a plecat dintre noi. I-a lăsat singuri, pe el și pe Matias, doar cu speranța că se vor revedea, cândva. Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său […]”, au scris aceștia pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *