Prima pagină » Actualitate » Catrinel Menghia a făcut public sexul bebelușului: „E primul din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani…”
Catrinel Menghia a făcut public sexul bebelușului: „E primul din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani…”

Catrinel Menghia a făcut public sexul bebelușului: „E primul din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani…”

04 ian. 2024, 10:50,
BZI.ro, în Actualitate

Catrinel Menghia a făcut public sexul bebelușului. Modelul în vârstă de 38 de ani este însărcinată cu al doilea copil și a dezvăluit sexul bebelușului în noaptea de Revelion, printr-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Catrinel Menghia a făcut public sexul bebelușului

Catrinel Menghia este în culmea fericirii, aceasta este însărcinată pentru a doua oară. Modelul și partenerul ei de viață, Massimiliano Di Lodovico, mai au împreună o fetiță de aproape cinci ani, pe nume Caroline Léon.

Frumoasa româncă a sărbătorit Anul Nou în Monte Carlo. Deși este însărcinată în ultimul trimestru, Catrinel arată impecabil, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care le-a postat de Revelion.

Cu acest prilej, Catrinel Menghia a anunțat și sexul bebelușului care urmează să vină pe lume. Se pare că vedeta va avea un băiețel, fiind primul din istoria familiei sale din ultimii 80 de ani, după cum a precizat chiar ea.

„La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani’, a scris Catrinel Menghia pe Internet, în dreptul unor fotografii făcute în noaptea de Revelion.

A ales să stea în Italia

Modelul român este stabilită în Italia de ani buni, acolo unde a reușit să-și clădească o carieră de succes. Catrinel Menghia a fost descoperită de un agent de modelling în timpul unei călătorii la București, la doar 16 ani. În doar șase luni, frumoasa română a luat decizia curajoasă de a se muta în Italia pentru a urma o carieră în industria modei.

Catrinel a strălucit pe podiumurile marilor case de modă, printre care și Giorgio Armani, și a devenit rapid o prezență remarcabilă în lumea modei internaționale. Frumoasa româncă și-a urmat și o altă pasiune, actoria.

Acest nou drum a dus-o către proiecte cinematografice notabile, inclusiv filme precum „La promessa”, „Tutti i rumori del mare” și „Città Ideale”, unde a avut chiar și un rol principal. Catrinel a demonstrat că talentul ei nu se limitează la lumina reflectoarelor de pe podium, ci se extinde și în lumea fascinantă a cinematografiei.

Catrinel Menghia și-a schimbat numele în Marlon și a fost căsătorită în trecut, timp de șapte ani, cu fotbalistul și impresarul Massimo Brambati. Cei doi au divorțat, însă, în anul 2011. Ulterior, modelul l-a acuzat pe fostul ei soț că i-ar fi fost infidel.

„S-au întâmplat niște lucruri neplăcute și tot au continuat. Am închis un ochi și încă un ochi și într-o zi… Nu am știut că o să dau divorț, am ieșit din casă în noaptea cu pricina și apoi am aflat mai multe. Totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită. Nu vreau să spun că așa sunt bărbații. Nu era una, erau mai multe femei”, a povestit Catrinel Menghia.

În 2012, Catrinel Menghia l-a cunoscut pe Massimiliano Di Lodovico, iar cei doi au construit împreună o frumoasă poveste de dragoste, care rezistă și în prezent.

Acum, Catrinel Menghia a făcut public sexul bebelușului pe care îl va naște anul acesta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *