Prima pagină » Cancan » Catinca și Oana Roman au mai primit o lovitură: au pierdut definitiv moștenirea buclucașă de la Sinaia!

Catinca și Oana Roman au mai primit o lovitură: au pierdut definitiv moștenirea buclucașă de la Sinaia!

13 oct. 2023, 11:16,
în Cancan

În ciuda problemelor din cadrul familiei, Catinca și Oana Roman au suferit o altă lovitură: au fost private definitiv de moștenirea buclucașă de la Sinaia!

Decizia judecătorilor a confirmat anularea definitivă a testamentului lăsat de sora Mioarei Roman, în care aceasta menționa că lasă o vilă din Sinaia, care, în realitate, aparținea statului român, nepoatelor sale, Catinca și Oana.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONILUI PROTOCOLULUI DE STAT (R.A.-A.P.P.S.) în contradictoriu cu pârâtele ZILAHY CATINCA MARIA şi ROMAN ELISEI IOANA SABINA. Constată nulitatea absolută parţială a testamentului autentificat sub nr. 1814/30.06.2016 de către SPN Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, în ceea ce priveşte imobilul situat în oraşul Sinaia str. Gârbovei, nr.27, jud. Prahova, înscris în CF nr.21738, nr. cadastral 21738, în suprafaţă de 1350 mp şi construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, este hotărârea rămasă definitivă, potrivit spynews.ro.

Catinca și Oana Roman au mai primit o lovitură

Potrivit informațiilor furnizate de portalul instalor de judecată, Catinca și Oana Roman au suferit o înfrângere dintr-un motiv surprinzător: neplata taxei de timbru. Decizia instanței a fost următoarea: „Anulează cererea de apel. Soluția pe scurt: Admite excepția netimbrării. Anulează apelul ca netimbrat. Decizia este definitivă”.

Proprietatea moștenită de la sora Mioarei Roman se află în vecinătatea Castelului Peleș și în prezent găzduiește un local de lux.

În anul 2017, sora Mioarei Roman a trecut în neființă după o luptă de peste 10 ani cu o boală nemiloasă. Rodica-Lenuța Georgescu avea 79 de ani și, fiind văduvă și fără copii, Mioara Roman și fiicele sale s-au ocupat de ea până în ultima clipă. Cu doar câteva săptămâni înainte de decesul surorii sale, Mioara Roman a declarat:

„Sora mea este bolnavă, în ultima fază. O avem internată într-un aşezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul ăsta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete, fără Oana şi Calina, şi chiar şi fără Marius, nu ştiu ce m-aş fi făcut..

Oana Roman a anunțat că Mioara se simte mai bine!

Oana Roman a adus vești îmbucurătoare fanilor săi cu privire la starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care se simte mai bine. În ultimele zile, fiica lui Petre Roman a trecut prin momente dificile, deoarece mama sa a fost din nou internată de urgență în spital.

Iată că speranța începe să prindă contur, deoarece acum există vești bune despre starea mamei sale. Pe platformele online, unde împărtășește momente din viața sa și unde este urmărită de mulți oameni, Oana Roman le-a oferit tuturor informații despre mama sa.

Potrivit declarațiilor vedetei, Mioara Roman este încă spitalizată, dar există o ușoară ameliorare fată de ziua anterioară. Recent, Catinca și Oana Roman au suferit o altă lovitură: au fost private definitiv de moștenirea buclucașă de la Sinaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *