Prima pagină » National » Catinca Roman spune că se simte ușurată după moartea Mioarei Roman. ”Eu nu văd rostul să trăiești atât…”

Catinca Roman spune că se simte ușurată după moartea Mioarei Roman. ”Eu nu văd rostul să trăiești atât…”

11 apr. 2024, 10:54,
în National

Catinca Roman a făcut declarații controversate după moartea Mioarei Roman. Decesul mamei sale a avut un impact puternic asupra multor persoane apropiate.

Cei care au avut o relație cu ea și au simțit afecțiune pentru ea au fost alături de aceasta până în ultimul moment și apoi au participat la ceremonia funerară.

Catinca Roman spune că se simte ușurată după moartea Mioarei Roman

Catinca Roman a declarat că resimte o ușurare după decesul mamei sale, Mioara Roman, considerând că suferința acesteia a luat sfârșit. Catinca a subliniat că mama sa a murit pașnic, în somn, conform dorinței sale.

„În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc, eram trează, agitată interior, iar același lucru l-a avut și Calina, noi am vorbit după noaptea respectivă. La 4 dimineața când mi-a scris Oana eram perfect trează, ea era plecată în străinătate.

Mă așteptam, mama nu era bine, indiferent de situație este o lovitură, e greu să te împaci cu ideea, indiferent de ce relație ai avut, o pierdere e o pierdere. Știu că o să șochez pe multă lume, dar cumva m-am liniștit, pentru că era foarte rău.

Eu nu văd rostul să trăiești atât timp cât acest trai este un chin, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, care văd cum te degradezi.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu.

A rămas în deplină conștiență până în ultimele momente ale vieții, dar Mioara Roman ajunsese să nu-și mai identifice cu claritate fiicele și să nu le mai cheme pe nume.

„Cumva a fost liniștitor faptul că s-a stins așa cum și-a dorit mereu, în somn de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că este liniștită, împăcată, era ca atunci când trăia, când era foarte bine. Asta este o boală extrem de păcătoasă, schimbă tot, afectează pe toate planurile. Da, erau momente de luciditate în care eram persoane familiare și dragi ei, asta cred că s-a simțit până la sfârșit. Dar să ne pronunțe numele nu se mai întâmpla de luni bune”, a mai spus ea.

Catinca Roman, despre divorțul dintre Petre Roman și Mioara

Acțiunea pe care sora Oanei Roman nu a apreciat-o deloc a determinat-o pe aceasta să facă unele dezvăluiri surprinzătoare despre tatăl ei vitreg, precum și despre despărțirea dintre fostul politician și Mioara Roman, Catinca considerând că actuala soție a bărbatului, Silvia, nu poartă nicio vină, așa cum ar crede mulți.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el.

Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit. Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru.” , a spus Catinca, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Puțini se așteptau ca astfel de declarații să fie făcute de Catinca Roman după moartea mamei sale, Mioarei Roman, însă aceasta și-a asumat și a spus totul cu cărțile pe față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *