Prima pagină » Cancan » Catinca Roman sare la gâtul surorii sale Oana Roman. „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei”

Catinca Roman sare la gâtul surorii sale Oana Roman. „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei”

22 iun. 2023, 10:09,
în Cancan

Catinca Roman sare la gâtul surorii sale, Oan Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor. În urmă cu câteva luni, relația dintre Oana și Catinca Roman a fost destul de tensionată, cele două surori adresându-și fel și fel de acuzații. La acea vreme, fosta soție a lui Marius Elisei spunea că este singura care se preocupă de starea de sănătate a Mioarei Roman, internată la un azil de lux din Snagov.

Acum, se pare că Oana și Catinca Roman sunt în mijlocul unei noi dispute, de această dată legată de costurile de la centrul de recuperare în care se află mama lor.

Catinca Roman sare la gâtul surorii sale Oan Roman

Catinca Roman a pornit un atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor. După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a intrat într-un conflict de proporții cu Catinca Roman. Pe atunci, fosta soție a lui Marius Elisei susținea, în spațiul public, că sora ei refuză să o viziteze la azil pe Mioara Roman, blocându-i orice cale de comunicare.

În apărarea ei, Catinca Roman afirma că urmează un tratament medicamentos, fiind diagnosticată cu depresie, așa că nu poate conduce până la centrul de recuperare din Snagov. Acum, conflictul dintre cele două surori pare că a ieșit din nou la suprafață, Catinca Roman negând informația potrivit căreia Oana Roman acoperă costurile de internare ale mamei lor.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman susținea că se ocupă de cheltuielile de la azilul unde este internată Mioara Roman, adică un total de 15.000 lei pe lună. Cantinca Roman, sora acesteia, a negat informația, susținând că toate facturile de la centrul de recuperare sunt plătite din pensia mamei lor.

„E bolnavă, din păcate (n.r: psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica. Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile’, a spus creatoarea de modă, potrivit cancan.ro.

Cele două surori nu își mai vorbesc

După conflictul avut cu Catinca Roman, Oana Roman a decis să rupă orice legătură cu creatoarea de modă. Fosta soție a lui Marius Elisei susținea că sora ei nu-și vizitează mama la azil, în ciuda insistențelor ei.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!’, a declarat Oana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *